Meghan Markle le-a învățat pe femeile nevoiaşe cum să se îmbrace, dar a purtat o ţinută de peste 5.500 de euro - FOTO

Ducesa de Sussex a participat la un eveniment de caritate în cadrul căruia le-a dat sfaturi vestimentare unor femei cu probleme sociale.
Soția prințului Harry a vizitat joi organizaţia de caritate Smart Works, cu sediul la spitalul St Charles din Kensington, Londra, care oferă ținute pentru interviuri şi programe de formare profesională pentru femeile nevoiașe.

Meghan Markle le-a ajutat pe femei să îşi aleagă haine potrivite pentru diverse interviuri pentru locuri de muncă.

Potrivit Palatulului Kensington, ducesa în vârstă de 37 de ani a vizitat în secret de mai multe ori organizaţia Smart Works şi a oferit consultanţă pentru mai multe femei.
"Sunt foarte fericită să mă aflu aici. Voi ştiţi deja de câte ori am venit până acum. E bine că acum pot face o vizită oficială şi să vorbesc despre munca voastră", a spus Meghan Markle.

Ea a ales o geantă neagră și o capă de culoare bej pentru Patsy Wardally, care a primit o slujbă la aeroportul Gatwick din Londra după ce a fost sprijinită de asociația Smart Works. Ducesa a părăsit sediul organizației după 50 de minute în care a discutat cu femeile nevoiașe și cu reprezentanții ONG-ului.
Patsy Wardally a declarat că este "copleșită" de întâlnirea cu Meghan. Întrebată cum se simte în ținuta propusă de ducesa de Sussex, femeia a răspuns: "Mai încrezătoare, mai frumoasă, mă uit în oglindă și știu că sunt eu, dar încrederea în mine și toate celelalte au ajuns acum până la tavan."

Ziarul Daily Mail a remarcat, totuși, că ducesa însărcinată cu primul ei copil le-a dat, însă, sfaturi femeilor nevoiașe în timp ce purta o ținută de peste 5.000 de euro.
Ea a venit îmbrăcată cu un palton Oscar de la Renta în valoare de 2.875 de euro, o rochie de maternitate realizată de casa de modă Hatch, în valoare de 197 de euro, la care a accesorizat o pereche de cercei Kimai, de 348 de euro.

De asemenea, Meghan a purtat o geantă din colecţia Vanity Box a Victoriei Beckham, în valoare de 1.880 de euro, şi o pereche de pantofi Giovanni Rossi de aproape 553 de euro.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod