Meghan Markle nu mai are bodyguard: Femeia care o păzea a cedat după 6 luni

Stilul dificil al ducesei îi duce la disperare pe cei care lucrează pentru ea. Femeia care o păzea renunță la post după numai o jumătate de an.

A stat în spatele ducesei la fiecare apariție, atentă la fiecare mișcare și la fiecare om care ajungea în preajma ei. A analizat cu atenție fiecare mișcare, fiecare perimetru în care Meghan Markle se afla și a stat încordată, gata să intervină, la fiecare pas pe care aceasta îl făcea în public. Dar pe viitor Meghan va trebui să caute pe altcineva dispus să încaseze, la nevoie, un glonț pentru ea, fiindcă femeia care a protejat-o nu vrea să mai facă asta. Nu pentru ea.

Femeia desemnată de Scotland Yard să asigure protecția ducesei Meghan a anunțat că nu vrea să mai lucreze în această poziție, adăugându-se astfel celorlalte angajate care au părăsit-o în ultima perioadă. Și, asemenea predecesoarelor sale, agenta de securitate ar fi cedat tot din cauza problemelor pe care Meghan le provoacă cu stilul ei foarte greu de suportat, susține Daily Mail.

Meghan Markle a mai fost părăsită de asistenta personală Melissa Touabti, care a plecat anul trecut de la Palatul Kensington, după șase luni, și de secretara privată, Samantha Cohen, aceasta părăsindu-și slujba după ce a lucrat 17 ani pentru familia regală.

Sunday Mirror a dezvăluit că asistenta ei personală, Melissa Toubati (36 de ani), a demisionat cu ochii în lacrimi, după numai șase luni, din cauza stresului copleșitor. Asistenta franceză a jucat un rol important în succesul nunţii regale. Toubati a renunţat la post după ce „a avut de suportat prea multe”. "Munca ei a fost foarte presantă și în cele din urmă s-a dovedit a fi prea mult. A îndurat multe. Meghan a pus multă presiune pe ea și a ajuns să plângă. Melissa este o profesionistă și își face fantastic munca, dar lucrurile au luat-o razna și a fost mai simplu pentru ele să meargă pe drumuri diferite", a spus o sursă, adăugând că Meghan obișnuia să-și asalteze echipa cu cereri și instrucțiuni trimise prin e-mail încă de la ora 5.00 dimineața.

În vârstă de 50 de ani, Samantha Cohen, poreclită „The Panther” (pantera, n.r.) datorită firii sale hotărâte, a fost asistentă a reginei Elizabeth înainte de a începe să lucreze pentru prinţul Harry şi Meghan Markle. Unul dintre rolurile ei a fost acela de a o învăţa pe Meghan Markle eticheta regală. Informaţia privind plecarea sa din serviciul ducesei de Sussex a fost confirmată de The Times.
Chiar dacă a lucrat doar temporar cu ducesa Meghan, Samantha Cohen a renunțat pe deplin la post, ceea ce spune foarte mult despre incapacitatea colaboratorilor ducesei de a face față la presiunea la care erau supuși.

Plecările au atras atenția presei, iar sursele citate au pus demisiile pe seama comportamentului dictatorial și insuportabil al ducesei.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod