Mel B, spitalizată de urgență: Vedeta de la Spice Girls şi-a pierdut vederea la ochiul drept

Cântăreața britanică a fost spitalizată de urgenţă, la Londra, după ce şi-a pierdut complet vederea la ochiul drept.

Melanie Brown s-a temut că ar putea orbi complet după ce vineri a fost internată în spitalul londonez Moorfields, cu doar câteva săptămâni înainte de începerea turneului trupei Spice Girls. Cântăreața în vârstă de 43 de ani s-a prezentat la spital și le-a spus medicilor că a orbit complet și nu mai poate vedea nimic după ce și-a pierdut vederea la ochiul drept, relatează The Sun.

Artista şi-a pierdut vederea la ochiul stâng, în urma unei intervenţii chirurgicale suferite în urmă cu 20 de ani, astfel că atunci când nu a mai putut vedea nici cu ochiul drept, ea s-a speriat.

Din fericire, în urma unui tratament, cântăreaţa şi-a recăpătat vederea la acel ochi, iar un purtător de cuvânt al grupului Spice Girls a transmis că "totul este sub control".

"Mel era într-o stare destul de proastă. Celelalte fete și managerii ei erau foarte îngrijorați"
, a povestit o sursă din anturajul vedetei. "Mel era îngrozită și striga că nu poate vede nimic. A venit la spital cu o asistentă care o ținea de mână. Nimeni nu știe ce a urmat, dar a avut parte de un tratament foarte bun", a mai spus sursa.

Altcineva a povestit pentru Daily Mail că Mel B a fost tratată de un medic specialist.
Deși motivul afecțiunii pe care a acuzat-o artista estre neclar, se pare că aceasta are legătură cu problemele sale de vedere anterioare. Artista a fost transferată mai târziu la Luton și la departamentul de oftalmologie al spitalului Dunstable, apoi a fost externată când medicii s-au asigurat că totul este în regulă și ea poate vedea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod