Michael Bublé, marcat de lupta cu cancerul a fiului său: „Iadul e nimic pe lângă asta!“

Michael şi soţia lui sunt fericiţi după ce au trecut prin chinul salvării băieţelului lor


În noiembrie 2016, Bublé şi Lopilato au dezvăluit că fiul lor mai mare, Noah, în vârstă de 4 ani a fost diagnosticat cu cancer şi că va fi supus unei terapii inovatoare în SUA. Iniţial, s-a vorbit despre un cancer hepatic. Publicaţia La Nacion a relatat că iniţial doctorii l-au diagnosticat pe Noah cu o infecţie virală contagioasă, dar apoi au descoperit că e vorba de cancer.

"Suntem devastaţi după vestea recentă a diagnosticului fiului nostru Noah care este, în prezent, sub tratament în Statele Unite", au declarat Michael Buble şi soţia sa la momentul dezvăluirii informaţiei în presă.

"Am fost întotdeaua foarte deschişi, am vorbit public despre cât de importantă este familia pentru noi şi cât de mult ne iubim copiii. Luisana şi eu am făcut o pauză în carieră pentru a ne devota total însănătoşirii lui Noah, fiul nostru. În acestă perioadă dificilă, cerem să ne fie respectată intimitatea şi vă rugăm să vă rugaţi pentru noi", adaugă Michaal Buble. "Avem o lungă călătorie în faţă, dar sperăm, cu ajutorul familiei, prietenilor şi tuturor celor care ne iubesc, să câştigăm lupta, cu voia lui Dumnezeu", a mai declarat Michael Buble.

Noah Buble a urmat un tratament chimioterapeutic timp de patru luni.
"Dacă Dumnezeu a vrut ca boala fiului meu să fie depistată de medici, înseamnă că vrea să-l salveze", a declarat Luisana Lopilato.

În februarie anul trecut, cei doi părinţi au anunţat că Noah a reacţionat bine la tratament şi că doctorii sunt optimişti cu privire la şansele sale de vindecare. "Suntem foarte bucuroşi să vă anunţăm că fiul nostru a progresat în timpul tratamentului împotriva cancerului şi că doctorii sunt foarte optimişti pe viitor în privinţa stării de sănătate a fiului nostru.
A fost curajos pe parcursul tratamentului şi ne inspiră cu această bravură de care dă dovadă. Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru puterea pe care a dat-o familiei noastre"
, au declarat Michael Buble şi soţia sa Luisana Lopilato într-o postare pe pagina de Facebook a artistului.

Aceasta nu a fost prima încercare prin care a trecut Noah în spital. Când avea doar un an şi zece luni, el a fost spitalizat pentru arsuri, după ce s-a ars cu apă fiartă. Băieţelul a fost atunci dus la spital în Buenos Aires pentru tratament.

În noiembrie 2017, Michael Bublé a anunţat că revine pe scenă după o pauză de un an determinată de lupta fiului său cu cancerul.
Solistul a scris pe Twitter că va susţine un concert pe 13 iulie la Londra.


Foto: Hepta

10 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod