Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones au aceeași zi de naștere: 20 de imagini inedite din viața lor de cuplu

Cei doi actori s-au născut pe 25 septembrie, dar la distanță de 25 de ani între ei. Michael Douglas a împlinit miercuri 75 de ani, iar Zeta-Jones a atins pragul celor 50 de ani.

Zi importantă în familia actorilor Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones: cele două staruri își sărbătoresc miercuri ziua de naștere. Născuți pe 25 septembrie, la distanță de 25 de ani, Michael și Catherine formează unul dintre cele mai interesante cupluri de la Hollywood și, în ciuda diferenței de vârstă și a dificultăților care le-a pus căsnicia la încercare, ei au rămas împreună.

Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas s-au cunoscut în 1998 prin intermediul actorului Danny DeVito și au devenit părinții lui Dylan în august 2000.

Trei luni mai târziu, în noiembrie 2000, cei doi actori s-au căsătorit la New York, după finalizarea divorțului lui Michael Douglas de prima lui soție, Diandra. Fiica lor, Carys, a venit pe lume în aprilie 2003.

Michael Douglas mai are un copil, Cameron, în vârstă de 39 de ani, din primul mariaj. Actorul a devenit bunic în decembrie 2017, când s-a născut fiica lui Cameron, Lua Izzy.

Cei doi actori au dezvăluit unul dintre secretele care i-a adus împreună și i-a făcut să se înțeleagă foarte bine.
Ei au spus în ianuarie, la gala premiilor SAG de la Los Angeles, că golful i-a adus împreună, în urmă cu 20 de ani. "Avem aceeași zi de naștere, la distanță de câțiva ani. Prima dată când am întâlnit-o, am aflat că avem aceeași zi de naștere și i-am spus: <<O să fiu tatăl copiilor tăi>>", a povestit actorul pentru Entertainment Tonight. "Așa a fost. Apoi a aflat că jucam golf. Cred că asta a fost", a adăugat Catherine Zeta-Jones. "Am aflat că juca golf.
M-am topit. Se uita drept în ochii mei și asta a fost"
, a mai spus Michael Douglas.

Actorul a adăugat că dragostea lui continuă să crească: "Am sărbătorit recent a 18 noastră aniversare și dincolo de iubirea pură care continuă să crească, cred că faptul că lucrăm în același domeniu ne ajută să înțelegem ce se întâmplă (...)."

La rândul său, Catherine Zeta-Jones a ținut să-i mulțumească lui Michael pentru tot ceea ce face pentru ea: "Este cel mai drăguț bărbat pe care l-am întâlnit în viața mea.
Are sensul umorului, este foarte amuzant (...). Dar e și cel mai bun prieten al meu. Sunt tare mândră să fiu cu el în seara asta."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod