Mickey Mouse împlinește 90 de ani. Vedetele îl sărbătoresc printr-o ședință foto aniversară

Celebrul personaj de desene animate, care împlinește anul acesta 90 de ani de existență, va fi sărbătorit prin diverse evenimente și lansări de către compania Disney.
Dar și vedetele se implică în celebrarea lui Mickey, șoricelul iubit de atâtea generații.

Fotograful britanic John Rankin Waddell, cunoscut în lumea artistică drept Rankin, realizează o serie de portrete cu vedete din lumea modei, din muzică sau film, pentru a celebra aniversarea de 90 de ani a lui Mickey Mouse.



Pentru acest proiect, numit "Mickey Mouse & Me" (Eu și Mickey Mouse), Rankin a fotografiat celebrități precum modelul Heidi Klum, actrița Liv Tyler, fostul model Kate Moss, actrița britanică Hayley Atwell, dar și pe Amanda Holden, membră a juriului Britain's Got Talent.

Toate portretele realizate de faimosul fotograf vor fi publicate într-o carte cu același nume.



Vedetele au pozat alături de figurine Mickey Mouse, dar și cu urechi de soricel sau tricouri imprimate cu imaginea celebrului personaj de desene animate.
În afara faptului că celebrează aniversarea celor 90 de ani de existență ai lui Mickey, cartea "Mickey Mouse & Me" va contribui la strângerea de fonduri pentru asociația caritabilă Together for Short Lives. Profitul obținut din vinderea cărților va fi donat organizației care ajută copiii afectați de boli grave.

"Mickey Mouse m-a impresionat în copilărie și Diney Fantasia m-a făcut să-mi doresc să lucrez la acest film. Este mai mult decât un personaj, este un simbol al optimismului, al speranței și o inspirație pentru oameni din toate domeniile, iar influența sa poate fi observată în fotografiile mele de-a lungul anilor", a declarat artistul John Rankin Waddell, potrivit fashiongonerogue.com.
 
Foto: Rankin 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
14 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod