Mihaela Rădulescu a pus murături de fiţe la Monaco!

Vedeta se laudă pe Facebook cu borcanele pline cu „pătlăgele înfrăţite cu kiwi, usturoi cu mango, pepene cu ghimbir“.

Mihaela Rădulescu se mândrește cu originea sa de moldoveancă și demonstrează încă o dată că are și aptitudini de gospodină, nu doar de vedetă. Ea a pus în borcane murături în combinaţii neobişnuite, pentru "dineuri simandicoase".

"Nu contează cât de doamnă eşti în lume şi cât de înalte ţi-s tocurile, în bucătărie tot tre' să-ţi sufleci mânecile şi să pui murături. Altfel nu eşti româncă de soi. Mândră să vă prezint colecţia de toamna-iarnă la Monaco - pătlăgele înfrăţite cu kiwi, usturoi cu mango, pepene cu ghimbir, conopidă cu prune.

Se poartă la dineuri simandicoase, unde vrei să iei minţile consumatorilor care cred că doar icrele negre sunt delicatese", a scris Mihaela lângă fotografia cu murături.

"Murăturile în saramură nu se demodează niciodată. S-aveţi poftă de viaţă!", a adăugat ea.

Vedeta obișnuiește să-și pregătească singură, în fiecare toamnă, cămara cu bunătăți. În septembrie 2014, ea și-a anunțat admiratorii că a pregătit murături franțuzești. "M-am săturat să tot poftesc la murăturile de acasă li să dau iama în ele la fiecare vizită în România, aşa că am decis să fac murături...
la Monaco"
, a scris ea atunci pe pagina sa de Facebook.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod