Miley Cyrus a rupt orice legătură cu tatăl ei după ce acesta s-a căsătorit cu o fată de vârsta ei

Miley Cyrus a întrerupt orice legătură cu tatăl ei după ce a aflat că s-a logodit cu cineva foarte apropiat de vârsta ei.

Billy, în vârstă de 62 de ani, a cerut în căsătorie o femeie de 30 de ani, pe care a cunoscut-o într-un loc și mai șocant.

Miley Cyrus și părinții ei

 

Părinții lui Miley au divorțat

Tish Cyrus este actriță și producător american. Ea și Billy Ray s-au căsătorit în anul 1993 și au trei copii împreună: Miley, Braison și Noah Cyrus. Tish mai avea doi copii din fosa ei căsnicie, Brandi și Trace.

Mama lui Miley Cyrus, Tish, a decis să se despartă de Billy Ray după aproape 30 de ani de căsnicie. Acum, Miley și Billy Ray nu-și mai vorbesc, deoarece foștii soți au încheiat orice socoteală.
Se pare că "diferențele ireconciliabile" ar fi fost motivul.

Tish și Dominic Purcell, sursă Instagram

Tish și-a găsit sufletul pereche

Mama lui Miley Cyrus, Tish Cyrus, s-a logodit la vârsta de 55 de ani. Partenerul ei este nimeni altul decât actorul Dominic Purcell, cunoscut din serialul de succes Prison Break. Acesta este mai mic cu doi decât ea.

Sunt împreună din noiembrie 2022 și nu se sfiesc să-și împărtășească dragostea pe rețelele sociale. Dominic are 4 copii din căsătoria sa anterioară. Relația dintre Tish și Dominic a devenit rapid serioasă și se pare că ea și-a găsit fericirea alături de el.

Billie Ray și-a găsit și el dragostea

Billy Ray Cyrus este actor și cântăreț american de muzică country, fiind nominalizat la Premiile Grammy.

El a apărut alături de fiica sa în serialul Hannah Montana și e cunoscut mai ales grație hitulului "Achy Breaky Heart".

Bărbatul de 62 de ani și-a revenit rapid, începând o relație cu o cântăreață australiană, Firerose, mult mai tânără, care are doar 34 de ani. Cuplul și-a oficializat relația în 2024, dar locul în care s-au întâlnit pentru prima dată este cel mai surprinzător. Era 2010 și Billy își luase o pauză cu câinele său pe platoul de filmare al lui Hannah Montana, spectacolul care a catapultat-o ​​pe Miley spre celebritate, când a întâlnit-o prima dată pe Firerose.

Miley Cyrus și mama sa

 

Miley este "șocată și îngrozită"


Miley a fost surprinsă când a aflat despre relația dintre Billy Ray și Firerose.
Acum că a trecut la pasul următor, punându-i un inel pe deget, este și mai dezamăgitor pentru Miley. Cântăreața a încetat complet să vorbească cu tatăl ei.

Miley nu vrea ca el să cheltuie bani pe soția lui


Miley ar fi fost șocată că tatăl ei cheltuiește prea mulți bani pe bijuterii, haine de designer, tratamente spa de lux și chiar va cumpăra case pentru Firerose. O sursă a susținut: "Ei îl iubesc, dar este jenant să-l privești acționând iresponsabil și cheltuind o avere absolută pe această fată".



Sursă: brightside
22 Februarie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod