Miley Cyrus fumează din nou „iarbă“: „Mama m-a făcut să mă apuc iar“

Vedeta a început să fumeze din nou marijuana după ce anul trecut se hotărâse să renunțe la acest obicei. De vină e mama ei, susține cântăreața.

Miley Cyrus își mai schimbă culoarea părului, dar năravul ba! Dacă există cineva care se așteaptă ca fosta Hannah Montana să se cumințească și să-i vină mintea la cap, mai are de așteptat.

Vedeta în vârstă de 26 de ani anunțase în vara anului trecut că a decis să renunțe la marijuana, dar nu-i deloc surprinzător că "minunea" n-a ținut mult și s-a apucat să fumeze din nou "iarbă". Acum Miley dă vina pe mama ei, Tish, în vârstă de 51 de ani, și spune că din cauza ei s-a întors la marijuana. În încercarea de a mai pondera puțin proporțiile problemei sale, ea a precizat că fumează doar când nu lucrează. "Am luat puțină. Nițică acum, nițică mai încolo, știți cum e. Mama m-a băgat din nou în asta. Când nu lucrez nu cred că sunt în cea mai bună formă, așa că nu fumez atunci", a dezvăluit cântăreața pentru The Sun.

În urmă cu un an, Miley anunța tot pentru The Sun că a renunțat să mai fumeze marijuana. În septembrie 2017, ea a declarat că are nevoie să-și păstreze mintea limpede pentru a se putea concentra asupra noului album, "Younger Now", la care lucra atunci.

Vedeta a mărturisit că drogul i-a afectat nivelul de energie și i-a alterat capacitatea de a cânta: "Nu mi-a permis să am la fel de multă energie așa cum doream ca să mă concentrez pe muncă... Vreau să fiu curată când cânt. Îmi doream să am mintea limpede", a spus ea pentru tabloidul englez.

Miley a vorbit prima oară în mai 2017 despre decizia sa de a renunța la marijuana și a mărturisit că a apărut sub efectul drogului la "The Tonight Show With Jimmy Fallon": "Nimeni n-a fumat mai mult ca mine atunci", a spus ea atunci.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod