Miley Cyrus şi Liam Hemsworth se pregătesc pentru un bebeluş: Indiciul care arată că vor să-şi întemeieze o familie

Miley Cyrus a cumpărat ferma din Tennessee în vara anului trecut şi i-a adus deja câteva modificări importante


NW magazine scrie că Miley şi Liam Hemsworth se pregătesc să aibă un copil şi s-au interesat deja la magazinele de mobilă din zonă despre tot ce le trebuie. "Miley şi mama ei au fost aici... Nu pot spune exact când, dar au cumpărat mobilă de la noi", a declarat angajatul unui comerciant local.

Potrivit publicaţiei menţionate, cele două staruri au luat decizia de a deveni părinţi după ce au petrecut mai mult timp cu Royal, fiul unui prieten, boxerul Victor Ortiz.

"Îşi doreau de mai mult timp un copil, dar niciodată nu a fost momentul potrivit. Acum simt că sunt mai pregătiţi ca niciodată", a spus o sursă.

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au despărţit de două ori în 2010. În 2012 şi-au anunţat logodna, iar un an mai târziu au rupt-o. În 2016 s-au logodit din nou.
În intervalele în care au fost despărţiţi, cei doi au avut alte relaţii. Liam a fost văzut de mai multe ori cu actriţa mexicană Eiza Gonzales, iar Miley cu Patrick Schwarzenegger.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod