Miley Cyrus şi Liam Hemsworth sunt din nou împreună!

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth formează din nou un cuplu. Cei doi s-au împăcat şi s-au întors din Australia ţinându-se de mână.

Fosta Hannah Montana a revenit luni în Statele Unite, după un sejur romantic la Antipozi. La întoarcerea în Los Angeles, surpriză! Vedeta n-a venit singură: ea se ţinea de mână cu fostul şi se pare actualul iubit, actorul australian Liam Hemsworth (26 de ani).

Vedeta în vârstă de 23 de ani purta inelul cu diamant de 3,5 carate şi se tot chinuia să-şi ascundă chipul de flash-urile camerelor foto ale reporterilor prezenţi la aeroportul internaţional din Los Angeles.

Nu doar prezenţa fostului iubit a atras atenţia tuturor, ci şi ţinuta cântăreţei: o debandadă totală, cam aceasta este impresia pe care o lăsa vestimentaţia fostei embleme Disney.

Îmbrăcată, dacă se poate spune aşa, cu colanţi gri, şi un hanorac de aceeaşi culoare, Miley era încălţată cu şosete negre şi nişte şlapi, de parcă abia ieşise din casă să-şi cumpere nişte ţigări şi pâine de la non-stopul de la parterul blocului.

Cu o ditamai granta înflorată pe umărul drept şi cu o poşetuţă neagră spânzurată de gât, ea încerca să-şi ascundă faţa sub gulerul hanoracului, în timp ce Liam, mai degajat, n-a renunţat la ochelarii de soare nici în zona cea mai întunecată din terminalul Sosiri.

Se pare că Miley s-a împăcat cu iubitul ei la sfârşitul anului trecut, iar recent ei au petrecut mai mult timp împreună la Byron Bay, alături de familia australianului, relatează cotidianul britanic Daily Mail.


Cuplul a fost văzut luând masa cu fratele lui Liam, Chris Hemsworth, şi soţia acestuia, Elsa Pataky.

Miley şi Liam, care au rupt logodna în 2013, au fost observaţi mai întâi împreună în Australia, în decembrie anul trecut. De atunci, ei au participat la festivalul Falls din Byron Bay, iar anul acesta au fost împreună la o petrecere organizată în casa lui Chris.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod