Modul neașteptat în care o artistă ne arată că liderii lumii sunt și ei oameni - FOTO

În fiecare zi, cei mai puternici lideri politici ai lumii iau decizii care influențează viețile a miliarde de oameni. Dar până la urmă, ei sunt tot niște oameni.
Națiuni, comunități și chiar întreaga planetă atârnă de deciziile lor. Îi vedem în fiecare zi, în ținute oficiale, cu armate de funcționari la dispoziție, în întâlniri și vizite care ne schimbă viața în bine sau în rău. Liderii lumii lucrează zi de zi pentru a sluji cât mai bine interesele oamenilor pe care îi reprezintă, iar adesea uităm că, în ciuda protocolului și a rangului lor înalt, până la urmă sunt tot niște oameni. Oameni cu familii, cu împliniri și eșecuri, cu amintiri, cu aproape tot ce au și oamenii normali, cu mai puțin timp pentru ei și cu intimitatea lor.

Cristina Guggeri, o artistă din Italia, ne ajută într-un mod surprinzător să ne dăm seama că mari lideri politici sunt tot oameni. Într-o serie de ilustrații amuzante, numită "Il Dovere Quotidiano" / "Datoria de zi cu zi", ea și i-a imaginat pe cei mai importanți conducători ai planetei, de la Regina Angliei până la Papa și Dalai Lama, într-un mod neașteptat: stând pe WC.

Imaginația nu are limite, dar, la urma urmei, nimeni nu poate spune că ilustrațiile pe care Cristina Guggeri le-a postat pe site-ul ei și pe Facebook sunt rupte de realitate. În fond, și regii și președinții sunt și ei oameni!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod