Natalie Imbruglia, femeia cu chip de fată: Arată fantastic la 43 de ani!

Vedeta uimeşte la fiecare apariţie cu aspectul său tineresc. Ea arată la fel de bine ca pe vremea când domina topurile muzicale cu piesa „Torn“

Pe o listă a femeilor celebre din toată lumea care rezistă în faţa trecerii anilor fără să "trişeze" apelând la chirurga estetică sau la alte trucuri de înfrumuseţare, Natalie Imbruglia n-are cum să lipsească. La fiecare apariţie, cântăreaţa australiană iese în evidenţă cu un look tineresc, aproape identic cu cel din 1997, când ea lansa cea mai de succes piesă din cariera sa, "Torn".

La 43 de ani, Natalie are acelaşi chip tânăr, fără riduri, cu o expresie de fericire care o face să pară cu cel puţin un deceniu mai tânără şi nu-i de mirare că a atras atenţia, marţi, la deschiderea galeriei JD Malat din Mayfair, Londra, unde a venit cu iubitul ei, Matt Field, relatează Daily Mail.

Îmbrăcată într-o rochie roşie în stil casual, cu epoleţi şi strânsă la mijloc cu un cordon care îi scotea în evidenţă silueta impecabilă şi cu un machiaj minimalist, vedeta părea o studentă aflată în vacanţă.

Aspectul extraordinar al cântăreţei a fost remarcat de fani şi în luna februarie, când ea a participat la emisiunea de televiziune "Lorraine", realizată de Lorraine Kelly la postul britanic ITV.

"Dumnezeule! Natalie Imbruglia este chiar acum la Lorraine şi parcă-i Peter Pan. Ea. Nu a îmbătrânit. Nici. O zi", a scris un fan pe Twitter. "Wow @natimbruglia nu îmbătrâneşte! Arată uimitor", a scris altcineva. "Natalie Imbruglia nu a îmbătrânit deloc. Încă e uimitoare!!", a fost un alt comentariu în aceeaşi notă. "E drăguţ să te revăd @natimbruglia la @ITVLorraine, nu te-ai schimbat mult", "Natalie Imbruglia nu a îmbătrânit!!!" şi "Dacă aş fi şi eu ca Natalie Imbruglia...", au mai comentat alţi admiratori pe Twitter.

Dr Firas Al-Niaimi, un specialist în terapii anti-îmbătrânire a explicat pentru Daily Mail cum se explică aspectul fabulos al cântăreţei: "Îmbătrânirea este inevitabilă, dar Natalie Imbruglia este norocoasă că vârsta a fost blândă cu ea, iar pielea ei strălucitoare şi luminoasă contribuie la aspectul ei tineresc."

"Procesul de îmbătrânire este o interacţiune între mai mulţi factori direcţi şi indirecţi.
Pentru a preveni accelerarea semnelor vizibile ale îmbătrânirii, este esenţial să protejezi ADN-ul pielii de agresorii din afară şi dinăuntru. Un stil de viaţă sănătos care include o dietă echilibrată, exerciţii regulate şi o atitudine pozitivă poate ajuta la controlarea semnelor de îmbătrânire care provin din interiorul organismului"
, a explicat Al-Niaimi.

"De asemenea, sunt multe lucruri pe care le putem face pentru a proteja pielea de factorii externi. Acestea includ o atenţie sporită asupra regimului de îngrijire a pielii, asigurându-i antioxidanţii necesari şi curăţarea corectă, exfolierea şi hidratarea necesare pentru tipul respectiv de piele.
Protecţia solară este de asemenea o cheie importantă, nu doar atunci când ne expunem direct la soare, ci şi zi de zi, aşa că folosiţi o loţiune sau o pudră cu protecţie solară"
, a mai spus expertul.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod