Nepoata lui Charlie Chaplin, fără sutien la un eveniment

Kiera Chaplin, în vârstă de 34 de ani, a atras toate privirile la premiera de la New York a filmului "Norman".

Nepoata marelui Charlie Chaplin a moştenit nu doar numele, ci şi calităţile fizice ale înaintaşilor ei. Actriţa a atras toate privirile miercuri, la premiera de la New York a filmului "Norman".

Ar fi fost imposibil să nu iasă în evidenţă: Kiera, ai cărei bunici au fost Charlie Chaplin şi Oona O'Neill (fiica dramaturgului Eugene O'Neill), a venit fără sutien, combinând un top gri care-i lăsa umerii goi cu pantaloni palazzo negri care îi acopereau aproape în întregime pantofii gri cu toc.

Vedeta în vârstă de 34 de ani şi-a accesorizat ţinuta cu un colier argintiu încărcat, care îi apăsa bustul, punându-i mai mult în evidenţă sânii, şi cu un clutch de aceeaşi culoare.

La premieră au mai fost prezenţi actorii din distribuţie - Richard Gere, Lior Ashkenazi, Charlotte Gainsbourg, Richard, Hank Azaria şi Steve Buscemi.

Richard Gere Richard a optat pentru un costum negru și o cămașă albă, fără cravată.

Filmul spune povestea lui Norman Oppenheimer, interpretat de Richard Gere, care se împrieteneşte cu un tânăr politician. Trei ani mai târziu, când politicianul devine un lider de talie mondială, viaţa lui Norman se schimbă dramatic, în bine şi în rău.

Născută la 1 iulie 1982, Kiera Victoria Chaplin s-a născut la Belfast, capitala Irlandei de Nord, şi este cea mai mare fiică a lui Eugene Chaplin şi a soţiei acestuia, Bernadette.
Părinţii săi au divorţat pe când avea şase ani, apoi ea s-a mutat la Paris, unde a devenit model, semnând un contract cu agenţia NEXT NEXT Model Management.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Octombrie 2017
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mamaika pe 17 Apr 2017, 18:04
    Si...

    care e stirea, de fapt?

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod