Nicole Kidman, despre partenerii din scenele de sex: Mai bine dur decât prea moale

Nicole Kidman şi Tom Cruise, în preludiul unei scene fierbinţi

 

Kidman crede că dacă ea nu i-ar fi dat voie să fie atât de posesiv scena nu ar fi avut succes. "De aceea, dacă el este mai dur decât îl ştii, ultimul lucru pe care trebuie să i-l spui este <<Oh, Doamne, m-ai rănit>>. Cei mai mulţi actori aşa sunt. Toţi spunem <<Nu-i nimic, sunt bine. Nu-ţi face griji>>. Pentru că aşa intri în miezul lucrurilor şi descoperi partea cea mai tare", a spus ea.

"Dacă te temi să nu deranjezi pe cineva sau te fereşti să treci o linie de demarcaţie, îi vei face pe toţi să fie precauţi"
, a mai explicat vedeta.

Una dintre scenele de dragoste memorabile pe care le-a jucat este cea în care l-a avut partener pe Billy Zane, din "Dead Calm", filmat în 1989. Dar şi cea din "Eyes Wide Shut", cu fostul ei soţ, Tom Cruise, a rămas în amintirea fanilor.

Pe de altă parte, revista People a aflat că actriţa nu a fost invitată la nunta fiicei sale adoptive. Isabella Cruise, fiica adoptivă a actorilor Nicole Kidman şi Tom Cruise, s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii care a fost organizată în secret, la Londra.

Isabella Cruise şi iubitul ei, Max Parker, cu care are o relaţie de aproape un an, s-au căsătorit într-o ceremonie discretă, care a avut loc la Dorchester Hotel din Londra. Tânăra mireasă, în vârstă de 22 de ani, şi Max Parker, un consultant britanic în industria computerelor, au schimbat jurămintele de credinţă în faţa unui grup restrâns de rude şi prieteni apropiaţi, pe 18 septembrie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod