Nicole Kidman, regina eleganţei: Vedeta a avut cea mai interesantă rochie de la Cannes

Actriţa australiană a făcut spectacol pe covorul roşu al Festivalului de Film de la Cannes, într-o rochie superbă cu motive ce evocă penajul unui păun.

Cu toată pleiada de femei celebre, frumoase şi elegante prezente la Cannes, fiecare vedetă face tot posibilul să iasă în evidenţă. Dar Nicole Kidman a dovedit încă o dată că frumuseţea şi stilul sunt atuurile ei, remarcându-se cu o rochie deosebită, care i se potriveşte perfect.

Actriţa în vârstă de 49 de ani a făcut o demonstraţie de clasă la şedinţa foto de dinaintea premierei noului ei film, "The Killing of a Sacred Deer", care a avut loc luni la Palais des Festivals din Cannes.

Ea a captat toată atenţia cu o rochie exquisite midi, cu imprimee în nuanţe verde închis, roz, roşu şi auriu, inspirate din penajul unui păun, în care arăta senzaţional, relatează Daily Mail.

O adevărată bijuterie, rochia îi lăsa umerii la vedere, iar vedeta a asortat-o cu sandalele de un verde strălucitor şi cu toc înalt. Baza în nuanţe mai închise contrasta cu părul ei blond strălucitor şi cu pielea ca de porţelan, continuă cu laudele ziaruil britanic.

Cu un machiaj impecabil şi un ruj roşu, Nicole arăta senzaţional şi a pozat cu răbdare, zâmbind pentru fotografii care se călcau pe picioare ca să o surprindă.
Nicole a pozat pe covorul roşu alături de regizorul Yorgos Lanthimos şi de colegii de distribuţie, Raffey Cassidy, Sunny Suljic şi Barry Keoghan.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod