Antrenament TRX Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger şi antrenamentul minune pentru un corp perfect - VIDEO

Celebra cântăreaţă de 38 de ani este admirată pentru silueta sa impecabilă. Descoperă ce antrenament minune face vedeta pentru a avea un corp perfect!

Fosta membră a trupei Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger, se poate lăuda cu un corp perfect tonifiat care este admirat de milioane de femei şi bărbaţi din întreaga lume. Însă, pentru a ajunge la această performanţă, vedeta are o regulă foarte strictă: sportul este obligatoriu! Nicole petrece câteva ore pe zi la sala de fitness şi declară pentru revista Look că îi place mult să alerge, pe bandă sau în aer liber. Îşi concentrează atenţia asupra exerciţiilor pentru abdomen şi recomandă mingea de fitness pentru tonifierea abdomenului.

Recent, vedeta a postat un filmuleţ pe Instagram cu antrenamentul său preferat care se numeşte TRX Suspension Training.

Ea a dezvăluit că cu ajutorul acestui antrenament cu TRX, cât şi a exerciţiilor de yoga pe care le adoră reuşeşte să aibă un corp perfect tonifiat.


În ce constă antrenamentul minune?


Clasele de TRX Suspension Training îţi antrenează întregul corp şi poţi să le practici la sălile de fitness. Corpul este suspendat şi îşi foloseşte propria greutate în diferite planuri de înclinare. Exerciţiile de desfăşoară cu ajutorul a două benzi şi greutatea propriului corp, iar nivelul de rezistenţă şi dificultatea pot fi controlate.

Potrivit specialiştilor, TRX este potrivit pentru oricine, el fiind recomandat şi în antrenamentele de recuperare, pentru cei care au probleme cu încheieturile sau cu spatele.

Beneficiile antrenemanetului de TRX:

  • Antrenează toţi muşchii corpului;
  • Dezvoltă forţa musculară;
  • Este un bun antrenament cardio;
  • Creşte flexibilitatea, echilibrul şi mobilitatea.

Vezi cum se antrenează la clasa de TRX frumoasa Nicole Scherzinger!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod