Antrenament TRX Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger şi antrenamentul minune pentru un corp perfect - VIDEO

Nicole Scherzinger


S-a luptat cu bulimia timp de 8 ani de zile


Dacă o admiri pentru corpul său perfect, află că suferinţa prin care a trecut în urmă cu câţiva ani a învăţat-o să fie mai puternică şi să se bucure de viaţă mai mult ca oricând.

Ea a vorbit pentru prima dată deapre bulimie în 2012 când a declarat într-un interviu acordat pentru postul de televiziune VH1 că atunci când ieşea din lumina reflectoarelor de pe scenă se întorcea în cameră şi se simţea foarte singură. "Era ca o dependenţă. Nu am luat niciodată droguri, dar se pare că îmi plăcea să-mi provoc suferinţă.

Bulimia era un soi de dependenţă a mea. Când coboram de pe scenă, ajungeam singură în cameră şi încercam să-mi fac rău", a povestit vedeta.

Nicole Scherzinger are 38 de ani, iar într-un interviu ea a vorbit deschis despre lupta ei cu bulimia care a durat timp de 8 ani de zile. În perioada în care era în trupa Pussycat Dolls, vedeta a trăit o adevărată dramă şi îi era cu atât mai greu cu cât toată lumea o admira pentru corpul său tonifiat, însă ea se automutila şi se lupta cu o tulburare de alimentaţie gravă.

"Numai când mă gândesc la acea perioadă încerc să nu plâng.
Bulimia este o boală care îţi fură totul şi o perioadă foarte urâtă din viaţa mea. Dar o poţi învinge definitiv. Eu am făcut-o şi de asta e foarte important pentru mine că împărtăşeşsc povestea mea care poate să ajute alte persoane în aceeaşi situaţie. M-am simţtit atât de singură ... dar mi-am făcut singură viaţa un calvar. Te ascunzi de toată lumea, te izolezi ca să ţii secretul. Însă trebuie să ştii că bulimia se poate învinge. Nu renunţa la tine, deoarece viaţa este frumoasă şi trebuie să o trăieşti din plin",
a declarat Nicole Scherzinger într-un interviu acordat revistei Cosmopolitan.

Nicole Scherzinger s-a remarcat ca solistă principală a grupului Pussycat Dolls, alături de care a lansat, în perioada 2004 - 2009, câteva piese de succes, precum "Don't Cha", "Stickwitu", "Beep", "Buttons", "When I Grow Up", "I Hate This Part" şi "Jai Ho! (You Are My Destiny)".
În 2007, Nicole Scherzinger a semnat un contract solo cu casa de discuri Interscope, cu care a lansat două single-uri ce au fost bine primite de public - "Whatever U Like" şi "Baby Love", notează Mediafax.

În 2010, cântăreaţa a decis să părăsească definitiv grupul Pussycat Dolls şi să se concentreze asupra unei cariere solo. În 2011, artista şi-a lansat albumul de debut, intitulat "Killer Love", care a inclus câteva cântece ce au avut mare succes pe plan internaţional - "Poison", "Don't Hold Your Breath" şi "Right There".

În prezent face parte din juriul emisiunii "X-Factor" împreună cu Simon Cowell, Sharon Osbourne şi Louis Walsh.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod