Nu mai e singur acasă: Macaulay Culkin are iubită şi este de nerecunoscut

Macaulay Culkin ajunsese o epavă în urmă cu câţiva ani. Tabloidele anunţau că e pe moarte din cauza abuzului de droguri


În fotografiile făcute de paparazzi, actorul american arată mult schimbat, aproape de nerecunoscut în comparaţie cu aspectul său care stârnise îngrijorare în urmă cu câţiva ani. Macaulay s-a îngrăşat şi are burtă, dar arată foarte bine, după o perioadă în care slăbise mult şi arăta neîngrijit.

Acesta este, fără îndoială, efectul relaţiei sale cu Brenda.

Deşi sunt de numai patru luni împreună, se pare că ea are o influenţă pozitivă asupra actorului. Acesta a renunţat la plete şi la barba neîngrijită, a luat în greutate şi se îmbracă elegant. Faptul că doarme mai mult şi mănâncă mai bine şi-a pus amprenta asupra fizicului său - Macaulay are burtă, dar arată infinit mai bine decât în urmă cu cinci ani.

În 2012, tabloidele au publicat imagini cu Culkin slab-mort, tras la faţă şi palid, într-o formă deplorabilă, dând apă la moară speculaţiilor despre abuzul de droguri, zvonuri pe care el le-a negat.

Relaţia cu Brenda a debutat la începutul anului, în timp ce ea filma în Thailanda pentru prima producţie regizată de Seth Green, "Changeland". "A fost incredibil. Am petrecut cinci săptămâni în Thailanda pentru filmări (...) a fost incredibil, pentru mine a fost un Changeland (tărâm al schimbării, n.r.). Sună super aiurea, dar m-am întors un alt om", a declarat actriţa în vârstă de 29 de ani. Brenda a mai jucat în "The Social Network", "College Road Trip", "The Suite Life of Zack and Cody" şi "The Suite Life on Deck".

Macaulay Culkin, care este naşul de botez al lui fiicei lui Michael Jackson, Paris, a fost căsătorit cu Rachel Miner, din 1998 până în 2002, apoi a avut o relaţie cu Mila Kunis.

În 2013, el a început o relaţie cu actriţa şi cântăreaţa Jordan Lane Price.

Brenda a fost logodită cu fratele lui Miley Cyrus, Trace, de care s-a despărţit în 2012.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod