Nuntă în familia regală britanică: Prințesa Eugenie se căsătorește vineri, dar soția Prințului Charles preferă să lipsească

Prinţesa Eugenie a Marii Britanii se va căsători vineri. Prinţesa Charlotte, fiica prinţului William şi a lui Kate Middleton, va fi domnișoară de onoare.
Nunta Prinţesei Eugenie a Marii Britanii va avea loc vineri, iar Theodora Williams, fiica în vârstă de 6 ani a cântărețului Robbie Williams, va fi una dintre domnişoarele de onoare, a anunțat Palatul Buckingham.

În vârstă de 28 de ani, Eugenie este fiica prinţului Andrew, al treilea copil al reginei Elizabeth II, şi a fostei lui soţii Sarah Ferguson, ducesă de York. Ea se va căsători cu Jack Brooksbank, în vârstă de 32 de ani, la Castelul Windsor.

Prinţesa Charlotte, în vârstă de 3 ani, fiica prinţului William şi a lui Kate Middleton, va fi, de asemenea, domnişoară de onoare, iar prinţul George, primul născut al ducilor de Cambridge, va fi paj.

Theodora Williams, fiica în vârstă de 6 ani a lui Robbie Williams, va fi și ea domnişoară de onoare.
Cântărețul şi soţia lui, Ayda Field, sunt prieteni cu prinţesa Eugenie şi sora ei, prinţesa Beatrice.

Prințul Charles va veni singur la nuntă, soția lui, Camilla Parker, preferând să facă în aceeași zi o vizită la o școală. Potrivit cotidianului Daily Mail, Camilla nu are o relație bună cu părinții miresei, Prințul Andrew și Ducesa de York, și a ales să lipsească de la acest eveniment.

Este a doua nuntă pe care o găzduiește castelul Windsor în acest an după cea a prinţului Harry cu Meghan Markle, în mai 2018.

1.200 de persoane din Marea Britanie au fost invitate să participe, pe domeniul Windsor, la festivităţi şi să îi salute pe miri la ieşirea din capela St.
George, după ceremonie.

Prinţesa Eugenie, a noua în linia de succesiune la tronul Marii Britanii, lucrează în domeniul artei, în timp ce logodnicul ei, fost manager al clubului de noapte londonez Mahiki, activează în industria băuturilor şi ospitalităţii.

Ea a rugat-o pe prinţesa Beatrice să îi fie domnişoară de onoare, iar cavaler va fi fratele viitorului mire, Thomas Brooksbank.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod