Olivia Munn şi-a îngheţat ovulele. Kim Kardashian i-a explicat tot

Actriţa în vârstă de 37 de ani a apelat la această tehnică pentru a fi sigură că va avea un copil. Prietena ei, Kim Kardashian, i-a spus ce trebuie să facă.

Olivia Munn a dezvăluit că a recurs la această procedură pentru a fi sigură că va mai putea avea copii. Actriţa a spus duminică, la petrecerea organizată în Beverly Hills de Vanity Fair după gala Premiilor Oscar, că a vorbit despre acest subiect cu prietena sa, Kim Kardashian, iar aceasta i-a explicat tot ce trebuie să ştie pentru a se decide. "Doream să-mi îngheţ ovulele şi am întrebat-o despre asta, iar ea mi-a zis tot", a declarat Munn pentru Entertainment Tonight.



Kim Kardashian pare expertă în materie. Ea are o fetiţă, North (4 ani) şi un băieţel, Saint (2 ani), cu soţul ei Kanye West, precum şi o fetiţă, Chicago, născută de o mamă surogat în urmă cu şapte săptămâni.

Olivia Munn i-a cerut sfatul starletei de reality show în urmă cu mai mulţi ani, când ezita să ia decizia privind îngheţarea ovulelor. "M-a dus să vorbesc cu medicii ei. Eu şi Kim suntem prietene de mult timp. Foarte mult timp. Sunt foarte mândră de tot ceea ce face.
Este un om foarte, foarte bun"
, a spus actriţa despre prietena sa. "Sincer, dintre toate prietenele mele, ea este cea mai înţelegătoare. Dacă vrei să afli ceva, ea e omul potrivit. Pe bune", a adăugat Olivia.

Vedeta din "The X-Men: Apocalypse" a luat decizia de apela la tehnica îngheţării ovulelor pentru a fi sigură că înaintarea în vârstă nu-i va reduce şansele de a avea un copil şi a declarat că fiecare femeie ar trebui să facă la fel.

Actriţa s-a despărţit anul trecut de partenerul ei, fotbalistul Aaron Rodgers.
Ea a avut apoi o perioadă încărcată, cu multe roluri în filme aflate acum în faza de post-producţie. Munn va putea fi văzută în "X-Men Dark Phoenix", "The Predator", "Ocean's 8", "Madero", "Die In A Gunfight" şi "The Buddy Games", scrie Daily Mail. Ea a apărut recent pe coperta ediţiei indoneziene a revistei Marie Claire.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod