Olivia Newton-John are cancer în stadiul 4, dar se simte fericită și recunoscătoare: „Mai am de trăit“

Vedeta în vârstă de 71 de ani nu-și pierde speranța, deși cancerul la sân de care suferă nu mai poate fi vindecat.

La 71 de ani, Olivia Newton-John demonstrează o forță incredibilă: diagnosticată pentru a treia oară cu cancer la sân, această femeie care ne-a încântat ani la rând cu talentul său special ne oferă o lecție despre optimism, continuând să reziste în fața bolii. Chiar și acum, când metastazele s-au răspândit în corp, cântăreața australiană nu-și pierde cumpătul și continuă să gândească pozitiv.

Într-un interviu emoționant, Olivia Newton-John a mărturisit că se concentrează pe bucuria din viața sa și că refuză să privească statisticile: "Sunt fericită. Sunt norocoasă. Sunt recunoscătoare. Mai am de trăit. Și am de gând să trăiesc mai departe", a spus ea în interviul difuzat duminică de postul de televiziune CBS, în cadrul emisiunii "This Morning".

Cântăreața și actrița australiană a fost diagnosticată prima oară cu cancer la sân în 1992.

Boala a recidivat în 2013, iar Olivia Newton-John s-a vindecat de fiecare dată. Dar în 2017 a primit pentru a treia oară vestea cumplită: cancerul s-a întors mai agresiv ca oricând și, din păcate, de această dată a ajuns în stadiul 4, ceea ce înseamnă că nu mai poate fi învins, ci doar ținut pe loc.

Orice om ar fi cedat până acum în fața acestei realități copleșitoare. Dar ea nici nu se gândește să renunțe la luptă. "Nu. <<De ce eu>> nu a intrat niciodată în discuție. Poate că undeva, în adâncul sufletului meu, am știut mereu că există un motiv sau un scop pentru asta sau poate că aveam nevoie de unul ca să fie OK pentru mine. Pentru că, o spun din nou, e vorba de o decizie: <<Cum o să mă descurc cu asta?>>".

Rugată de gazda emisiunii, Gayle King, să spună cum s-a simțit când a aflat că are cancer la sân în stadiul 4, artista a răspuns că nu a dat vroe importanță acestui diagnostic și nici n-a luat în seamă statisticile înfiorătoare.


"După părerea mea, dacă medicii îți dau niște procente sau își zic ceva de genul <<Femeile astea au luat asta și au trăit mai mult>>, o să crezi asta și o să faci să se întâmple așa ceva", a explicat ea. "Știu ce sunt statisticile. Dar le dau la o parte. O să trăiesc mai mult de atât. Am luat decizia asta. Nu mă încred în statistici pentru că îmi pot transmite neliniște", a adăugat Newton-John.

Stadiul 4 al cancerului înseamnă că boala a ajuns în fază de metastaze sau s-a răspândit în corp. De cele mai multe ori, boala se extinde în oase, ficat și plămâni, dar poate ajunge și la creier sau în alte organe, notează site-ul Cancer.org.
Deși cu tratament adecvat, precum radioterapia sau chimioterapia, poate fi ținut sub control mulți ani, cancerul în stadiul 4 nu poate fi vindecat, scrie Daily Mail.

În aceste condiții, Gayle a întrebat-o pe Olivia dacă s-a gândit la moarte. "Trebuie să te gândești, face parte din viață", a răspuns aceasta, cu seninătate. "Și, desigur, dacă ai un diagnostic de cancer - moartea face parte din asta. Ca mai toți oamenii, nu avem cum să știm când murim", a adăugat ea.

"Aș putea muri mâine. Poate să cadă un copac peste mine. Știm bine că o să murim. Dar încerc să nu mă gândesc prea mult la asta. Încerc să meditez și să fiu calmă și știu că toți cei la care țin sunt aici, așa că am pentru ce să privesc înainte."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod