Pasiunea pentru modă are prețul ei: Secretul dureros pe care Meghan Markle n-a reușit să-l ascundă

Ducesa de Sussex a impresionat prin aparițiile sale în turneul din Oceania. Presa i-a descoperit, însă, punctul sensibil.

În turneul pe care l-a efectuat cu soțul ei, Prințul Harry, în Australia, Noua Zeelandă, Insulele Fiji și Tonga, Meghan Markle a participat la 76 de evenimente într-un interval de 16 zile. Un program foarte dens, punctat cu două mici gafe vestimentare, pe care ducesa de Sussex l-a dus la bun sfârșit.

Analizând cele 41 de ținute purtate de Meghan Markle în acest turneu, Daily Mail a remarcat că în doar șapte dintre apariții ea nu a purtat tocuri. Un detaliu interesant, ținând cont că este însărcinată, chiar dacă în primele luni, dar mai ales pentru că ascunde un secret dureros.



Potrivit ziarului britanic, Meghan a început să plătească prețul preferinței sale pentru încălțămintea cu tocuri înalte. Ea a făcut bătături la piciorul drept, iar o fotografie publicată de Daily Mail arată că are probleme destul de serioase la tălpi. Imaginea a fost surprinsă în timpul ceremoniei de primire într-o casă de întâlniri, Te Papaiouru Marae, din Rotorua, Noua Zeelandă.

Ducesa în vârstă de 37 de ani și-a scos pantofii și a pășit în casa de întâlniri, potrivit obiceiului Māori. Conform Daily Mail, Meghan are o bătătură la talpa dreaptă, care se vede că este deformată, și o posibilă cicatrice a unei operații la talpa stângă.
"La piciorul drept, se vede ceea ce ar putea fi o bătătură și unele exostoze (excrescență osoasă traumatică sau inflamatorie n.r.) sau o creștere strâmbă a osului", a explicat medicul ortoped Robert Duff, citat de ziarul britanic. "Purtarea excesivă a tocurilor poate duce la dezvoltarea unor bătături. Aceasta ar putea fi cauza. Pe interiorul piciorului ei stâng se află o posibilă cicatrice de o operație de îndepărtare a unei bătături, dar e dificil de spus cu siguranță fără a privi mai îndeaproape", a mai spus specialistul.

Pe lângă apariția bătăturilor, un semn al purtării excesive a pantofilor și sandalelor cu toc este formarea calusurilor, acele zone de piele îngroșată, întărită și îngălbenită care se formează sub călcâi.
"Purtarea tocurilor poatre duce la apariția bătăturilor și a calusurilor când se pune prea multă presiune pe talpă. Pot provoca probleme la îmbinarea degetului mare cu talpa, din cauza poziției nenaturale a degetelor în astfel de pantofi. Un alt semn ar fi scurtarea tendonului lui Achile și/sau a mușchiului gambei din cauza poziției înălțate a piciorului, ceea ce poate duce la durere și disconfort atunci când piciorul este întins", a explicat medicul.

Preferința pentru încălțămintea cu tocuri înalte este un element-cheie al garderobei ducesei de Sussex încă de când aceasta l-a cunoscut pe prințul Harry, notează Daily Mail.
Înaintea turneului în Oceania, ea nu a purtat nicio pereche de încălțăminte fără toc în toate aparițiile publice, nici măcar la un eveniment sportiv din timpul vizitei de la Dublin.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod