Paula Abdul, primul turneu după 25 de ani: Vedeta a urcat iar pe scenă, la 54 de ani

Cântăreaţa americană a urcat pe scenă la Las Vegas, într-un turneu care include trupele New Kids On The Block şi Boyz II Men.

Cândva o coregrafă excepţională, înainte de a deveni o prinţesă a muzicii pop, Paul Abdul n-a mai urcat pe scenă de un afert de veac. Dar acest lucru nu s-a cunoscut deloc la primul show pe care artista l-a susţinut duminică în Las Vegas, în cadrul turneului "Total Package", primul după o pauză de 25 de ani.

Autoarea hit-ului "The Forever Your Girl" arăta incredibil şi a interpretat cele mai cunoscute piese ale sale în concertul susţinut la T-Mobile Arena. Îmbrăcată într-o rochie roz mini, care îi punea în valoare picioarele bine lucrate, ea a dansat energic alături de o trupă de coregrafie, apoi a susţinut un număr reuşit, dansând lângă un ecran pe care rula celebrul clip al piesei "Opposites Attract", în compania personajului animat MC Skat Cat.



La 54 de ani, Paula Abdul a oferit un show reuşit, în care s-a mişcat ca o divă pop, notează Daily Mail. În show-ul susţinut duminică, ea a purtat mai multe ţinute de scenă, printre care o rochie mini aurie, cu mâneci lungi, accesorizată cu un colier argintiu în formă de cravată.

Pentru Paula Abdul, turneul "Total Package" este ocazia mult aşteptată pentru revirimentul în industria muzicală. În cadrul evenimentului în care sunt implicaţi şi cei de la New Kids On The Block şi Boyz II Men, Paula Abdul va susţine 47 de spectacole în această vară.


Cele două trupe au mai cântat în acest turneu în 2013. Iniţial, trupa Backstreet Boys trebuia să facă de asemenea parte din Total Package, dar în urma unor neînţelegeri s-a renunţat la acest plan, relatează cotidianul britanic.

Următorul show din cadrul acestui turneu va avea loc pe 16 iulie, în Florida.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Septembrie 2017
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabi pe 20 Iul 2017, 11:57
    De ce?

    De ce incearca sa arate ca o tinerica? Se vad clar pe fata ei amprentele operatiilor estetice. Chiar mi l-a sugerat intr-una din poze pe Michael Jackson. Corpul "bine lucrat"? De la o varsta, eforturile disperate de a arata bine iti fac un corp musculos, dar cu totul lipsit de gratia aceea specifica tineretii. Oricat de bine ai face-o, prezenta ta scenica este doar reflexia orelor de practica, fara fluiditatea si gratia, ma repet, tineretii. Pacat ca unele vedete nu stiu sa imbatraneasca frumos...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod