„Pelerinaj“ acasă la Meghan și Harry: Primii oameni din afara familiei care l-au văzut pe micul Archie

Meghan Markle și Prințul Harry au primit toată săptămâna oaspeți la reședința lor din Frogmore Cottage, veniți să le vadă bebelușul. Ducii de Sussex încearcă acum să aleagă nașii de botez.

Are doar trei săptămâni de viață, dar Archie Mountbatten-Windsor este deja o celebritate. Toată lumea e cu ochii pe el, în primul părinții săi, iar de la nașterea sa au început să se perinde prin fața lui o mulțime de oameni importanți, dornici să-l vadă pentru prima oară. Personalități politice și din showbiz au pornit într-un "pelerinaj" remarcabil spre reședința ducilor de Sussex pentru a-i felicita după ce au devenit părinți și pentru a-l vedea pe Archie.

Printre primele persoane din afara familiei care l-au văzut pe fiul lui Merghan și al Prințului Harry se numără jucătoarea americană de tenis Serena Williams.

Bună prietenă cu Meghan, aceasta a fost prezentă și la petrecerea pe care ducesa a dat-o în New York înainte de a naște. Serena a făcut o escală în Anglia înainte de a ajunge la Paris, pentru a se pregăti de turneul de la Roland Garros, anunță Daily Mail.

Sportiva în vârstă de 37 de ani a venit cu soțul ei, Alexis Ohanian (36 de ani), și fiica lor de trei ani, Olympia. Serena a postat pe Instagram o imagine din casa ducilor de Sussex înainte de a se întoarce pe terenul de tenis.


Meghan Markle (38 de ani) și Harry (34 de ani) au fost "invadați" de vizitatori în ultimele șapte zile. Cum era de așteptat, dintre oaspeți nu puteau lipsi rudele lui Harry: mătușile lui Harry, Lady Sarah McCorquodale și Lady Jane Fellowes, surorile Prințesei Diana, au ținut să-și vadă nepotul și pe fiul acestuia.

De remarcat și vizita lui Tom Inskip, prieten la cataramă cu Harry. S-a scris despre ei că s-au distanțat după ce Tom l-ar fi sfătuit pe prinț să o lase mai ușor cu Meghan, când cei doi erau la începutul relației lor.
Tom a venit cu soția lui, Lara.

Un alt oaspete important a fost Mark Dyer (53 de ani), care i-a stat mereu aproape lui Harry, mai ales după moartea Prințesei Diana. Dyer a contribuit și la întărirea relației prințului cu Meghan, punându-le la dispoziție trei pub-uri din Londra unde aceștia s-au întâlnit discret, doar ei doi, fără să fie văzuți de nimeni, scrie ziarul britanic.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod