Pink îşi creşte fetiţa în genul neutru: Ce i-a spus fiica sa

Vedeta îşi creşte fiica de 6 ani astfel încât aceasta să aibă genul neutru, după ce micuţa i-a făcut o mărturisire neobişnuită.

La fel de nonconformistă în viaţa reală ca şi pe scenă, Alecia Beth Moore îşi creşte cei doi copii în felul său. Iar asta poate înseamna orice, în afară de normal. Cântăreaţa nu vrea ca fiica sa în vârstă de şase ani, Willow, şi fiul ei de 11 luni, Jameson, să fie definiţi de genurile clasice, feminin şi masculin, pentru că ei trăiesc într-o casă fără etichete şi delimitări clare.

Cântăreaţa în vârstă de 38 de ani a declarat că a luat această decizie după ce Willow Sage i-a spus că atunci când va fi mare vrea să se căsătorească cu o femeie africană: "Noi suntem o casă fără etichete.

Săptămâna trecută, Willow mi-a zis că ea se va mărita cu o femeie din Africa. I-am zis: bun, poţi să-mi arăţi cum se face mâncarea africană? Şi ea mi-a spus: sigur, mama, şi o să stăm la tine până când va fi gata casa noastră", a povestit amuzată artista pentru People.

În august, la gala MTV VMA, Pink a avut un discurs emoţionant despre fiica sa. Ea a vorbit despre provocarea de a creşte o fetiţă şi despre imaginea pe care aceasta o are despre corpul său, relatează Daily Mail.
Solista a povestit că Willow i-a spus: "Sunt cea mai urâtă fetiţă", apoi a adăugat că arată ca un băiat cu părul lung.
Pink a liniştit-o, spunându-i: "Eşti frumoasă". Apoi i-a dat câteva sfaturi: "Când oamenii râd de mine, spun că semăn cu un bărbat sau că sunt prea masculină şi din cale afară. M-ai văzut tu pe mine că-mi las părul să crească? M-ai văzut că îmi schimb corpul? M-ai văzut altfel pe arenele din toată lumea? Micuţo, noi nu ne schimbăm (...) noi ajutăm lumea să se schimbe, ca să poată vedea toate felurile de frumuseţe."

Pink şi-a încheiat discursul cu un mesaj pentru fiica sa, care se afla în sală: "Iar tu, draga mea fetiţă, eşti frumoasă şi te iubesc."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod