Pippa Middleton este însărcinată

Sora mai mică a ducesei Catherine de Cambridge este însărcinată cu primul ei copil şi al soţului ei, milionarul James Matthews.
Conform unei surse citate de The Sun, prietenii şi rudele au aflat vestea după ce Pippa Middleton a efectuat o ecografie în a 12-a săptămână de sarcină. Informaţia publicată şi de Daily Mail nu a fost deocamdată confirmată oficial.

Kate Middleton, aflată în ultimele zile de sarcină, a fost a doua persoană, după James (42 de ani), care a aflat fericita veste. Potrivit unei surse, ducesa de Cambridge s-a declarat "extrem de încântată" că va deveni mătuşă. Ducesa de Cambridge se pregăteşte să nască al treilea său copil.
Ea a fost internată într-o maternitate din Londra, după ce a intrat în travaliu, luni dimineaţă.

Pippa Middleton, în vârstă de 33 de ani, şi soţul ei, James Matthews, în vârstă de 41 de ani, s-au căsătorit pe 20 mai 2017, la Biserica St. Mark din Englefield.

Pippa Middleton a devenit celebră după ce în 2011 a fost domnişoară de onoare la nunta surorii sale, ducesa de Cambridge, cu prinţul William.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod