Povestea frumoasă din „Titanic“ continuă și azi: Leonardo DiCaprio și Kate Winslet, prieteni de 23 de ani

Prietenia dintre DiCaprio și Kate Winslet a început în timpul filmărilor la „Titanic“. Relația lor specială este un caz rar la Hollywood.

"Chimia" lor irezistibilă care a creat scenele de neuitat din "Titanic" nu s-a stins în 1997. DiCaprio și Kate Winslet s-au împrietenit atunci când au fost colegi, iar relația lor specială este unică la Hollywood în era modernă. Cei doi actori au rămas prieteni foarte buni și astăzi, într-o lume în care o relație ca a lor are foarte puține șanse.

N-a fost iubire între ei, așa cum ne-au arătat-o în "Titanic" - chiar dacă DiCaprio e un mare cuceritor, iar ea a trecut prin două divorțuri, pentru el Kate a rămas o prietenă de suflet. Iubitele și le alege de la 25 de ani în jos...

"E o persoană minunată în general, așa că chimia noastră a venit de la sine pe ecran.

Ne placem ca oameni", spunea Leonardo DiCaprio pentru Entertainment Tonight în 1997. Era începutul unei frumoase prietenii, una care nu a intrat niciodată la apă, cum rar se mai vede acum în lumea vedetelor.

Kate Winslet şi Leonardo DiCaprio au devenit staruri de talie mondială după ce au interpretat personajele Rose DeWitt Bukater şi Jack Dawson în clasicul de acum "Titanic" din 1997. Filmul a fost distins cu 11 din cele 14 premii Oscar şi a generat încasări de peste două miliarde de dolari în toată lumea, fiind depăşit doar de "Avatar", regizat tot de James Cameron.

Leo și Kate s-au cunoscut la filmările acestei superproducții, în 1996.
Ea avea 21 de ani, el era cu un an mai mare. Atât de bine s-au potrivit în rolurile lor, încât imediat după lansarea filmului au apărut zvonuri că ei ar fi împreună. Toată lumea visa la o continuare a poveștii romantice din "Titanic", dar, de fapt, asta nu s-a întâmplat, cel puțin nu oficial.

Al doilea lor film împreună a fost "Revolutionary Road" (2008). În regia lui Sam Mendes, care atunci era soțul actriței, cei doi au interpretat un cuplu căsătorit. Winslet a câștigat Globul de Aur, iar prima persoană care a îmbrățișat-o după anunțul făcut pe scenă a fost, cine altul, DiCaprio, deși alături de ea stătea soțul său.
După ce a primit distincția, ea i-a dedicat câteva cuvinte lui Leo, prezent în sală, care a făcut un gest prin care îi trimitea un sărut.
"Leo, sunt atât de fericită că sunt aici și pot să-ți spun cât de mult te iubesc și cât te-am iubit timp de 13 ani... Te iubesc din toată inima mea, serios", a spus Kate, cu lacrimi în ochi.

Prietenia lor a mers mai departe, pe măsură ce Kate încerca să-și găsească bărbatul potrivit pentru ea. În 2012, DiCaprio a dus-o la altar, la a treia sa căsătorie, cu omul de afaceri Ned Rocknroll, după divorțurile de Jim Threapleton și Sam Mendes. Actrița are doi copii din aceste mariaje și să-i crească singură n-a fost deloc ușor, dat fiind programul încărcat, dar cine i-a fost aproape când ea a avut nevoie de ajutor? Leo, evident.

În 2016, când DiCaprio câștiga, în sfârșit, mult râvnitul și meritatul Oscar, Kate era lângă el.
"Sunt foarte sigură că poate fi anul lui Leo. Este cel mai apropiat prieten din lume și nu-mi pot imagina să nu fiu aici ca să-l susțin", declara ea pentru Vanity Fair înainte de începerea ceremoniei.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod