Primele imagini oficiale cu prinţul Louis: Prinţesa Charlotte are grijă de frăţiorul ei

Ducele şi ducesa de Cambridge au oferit publicului primele imagini oficiale ale prinţului Louis. Micuţul a fost fotografiat alături de prinţesa Charlotte.
Aşa cum a procedat şi după naşterea prinţilor George şi Charlotte, ducesa de Cambdrige a făcut chiar ea primele imagini ale noului venit în familia sa. Imaginile au fost realizate pe 2 mai, chiar de ziua prinţesei Charlotte, care a împlinit trei ani, scrie ziarul britanic The Guardian.

"Ducele şi ducesa de Cambridge sunt foarte încântaţi să împărtăşească publicului două fotografii ale prinţesei Charlotte şi prinţului Louis ce au fost făcute de către ducesă la palatul Kensington.
Această imagine a fost făcută pe 2 mai, de ziua prinţesei, la împlinirea vârstei de trei ani. Ducele şi ducesa vor să mulţumească publicului pentru mesajele pline de căldură, primite în urma naşterii prinţului Louis şi cu ocazia aniversării prinţesei Charlotte"
, se arată în mesajul postat alături de una dintre imaginile emoţionante.  

Ducesa Catherine de Cambridge, soţia prinţului William al Marii Britanii, a născut, pe 23 aprilie, cel de-al treilea copil al său, la Spitalul St Mary din Londra, unde a fost internată în dimineaţa aceleiaşi zile.
Băieţelul s-a născut la ora locală 11.01 (10.01 GMT) şi a avut la naştere - la care ducesa de Cambridge a fost asistată de soţul său, prinţul William - greutatea de aproximativ 3,8 kilograme.

Cel de-al treilea copil al ducilor de Cambridge va fi cunoscut ca alteţa sa regală prinţul Louis de Cambridge, a anunţat după naşterea acestuia biroul de presă al Palatului Kensington, reşedinţa oficială a familiei. Louis este şi unul dintre numele prinţului William, precum şi unul dintre cele ale fratelui bebeluşului, prinţul George.

Arthur este un alt nume al tatălui copilului şi a fost şi unul dintre cele ale regelui George al VI-lea, tatăl reginei Elizabeth a II-a.

 

Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod