Prinţesa Charlotte

Prinţesa Charlotte, în prima zi de școală: "E foarte încântată!"

Fiica prinţului William şi a ducesei Catherine de Cambridge a început școala. Charlotte va învăța la aceeași instituție privată la care studiază fratele ei mai mare, prinţul George.

Micuța Charlotte s-a făcut mare - fiica ducilor de Cambridge, în vârstă de patru ani, merge la școală. Ea i se alătură din această toamnă fratelui său mai mare, prințul George, la școala Thomas din Battersea, sudul Londrei.

Prinţesa Charlotte, a venit joi dimineață, în prima zi de şcoală la Thomas's Battersea, o unitate privată de învățământ, fiind întâmpinată de fotografi. Ea a fost însoţită de fratele său, George, în vârstă de șase ani, de tatăl ei, prinţul William, şi de mama sa, Kate Middleton, care a ținut-o de mână.



Îmbrăcaţi în uniformă albastră şi emblema roşie a şcolii, cei doi copii au fost întâmpinați de fotoreporteri la intrare. Charlotte a părut puțin intimidată de agitația din jurul ei, ascunzându-se în spatele mamei şi privindu-i neliniştită pe fotografi.

"Este foarte încântată!", a transmis familia regală britanică, la prima vizită la şcoală a prinţesei Charlotte.

Charlotte, strănepoata reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, este a patra în ordinea succesiunii la tron, după bunicul său, prinţul Charles, tatăl, prinţul William, şi fratele ei mai mare.



În urmă cu doi ani, George a început şcoala fiind însoţit doar de tatăl lui.

Ducesa de Cambridge, însărcinată atunci cu al treilea copil, nu a putut să vină cu el.

Prinţul George, în vârstă de şase ani, este elev al şcolii Thomas din Battersea din 2017. Decizia ca el să studieze la această şcoală a reprezentat o încălcare a tradiţiei pentru ducele şi ducesa de Cambridge, care mai au un copil, pe prinţul Louis, în vârstă de un an.

Unitatea privată din sudul Londrei are 560 de elevi cu vârste între patru şi 13 ani, iar taxele anuale pentru cei mici se ridică la 24.000 de dolari.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod