Prinţesa Diana, aşa cum n-o ştiai: Imagini nemaivăzute cu Lady Di la vânătoare

Mai multe imagini rare din anii '80, în care Diana apare la vânătoare cu soţul ei, Charles, au fost date publicității.

Cu părul în vânt, trezită în zori, Prințesa Diana zâmbește spre camera foto în timp ce își însoțește soțul la o vânătoare. E o zi de toamnă, iar frunzele veștede au acoperit iarba. Imaginea idilică, făcută undeva la începutul anilor '80, oferă o perspectivă rară și neretușată asupra vieții private a prințesei, necunoscută publicului.

Mai multe fotografii rare, uitate timp de câteva decenii într-un sertar, au fost găsite și publicate recent. Imaginile au aparținut unei foste menajere de la Curtea Regală a Marii Britanii și îi arată pe Diana și Prințul Charles, însoțiți de Lady Sarah Chatto, fiica Prințesei Margaret și câțiva prieteni, la o zi de vânătoare undeva în Anglia.



Diana și Charles, care se căsătoriseră cu câțiva ani înainte, erau foarte apropiați și se bucurau de astfel de escapade dinncolo de ochii curioși ai presei și ai publicului. Într-una dintre imagini, Charles, îmbrăcat în costum de stofă, privește împreună cu soția sa spre câmpul acoperit de frunze. Diana avea cizme de cauciuc în picioare, pantaloni de stofă și o jachetă Barbour, iar la gât purta o eșarfă în culorile toamnei.

În altă fotografie, Lady Di poartă ochelari de soare și glumește cu Lady Sarah Chatto, cea care fusese domnișoară de onoare la nuntă, în 1981.

Același echipament îl purtau și ceilalți participanți la eveniment, surprinși în alte imagini în timp ce se încălzeau cu băuturi fierbinți la o oprire pentru un picnic, pe o parte a drumului.

Colecția de instantanee i-a aparținut menajerei Prințesei Alexandra, verișoara Reginei Angliei, și a fost găsită într-un sertar din locuința sa, după ce a murit.


Fotografiile au fost scoase la licitație săptămâna aceasta, iar prețul valoarea lor este greu de estimat, a declarat pentru Daily Mail un reprezentant al casei Littleton Auctions din Evesham, Worcesteshire.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod