Rihanna are alt iubit: Vedeta a pus mâna pe un miliardar saudit

Rihanna şi Jameel sunt foarte îndrăgostiţi, dar e greu de spus dacă ei au o relaţie serioasă sau doar o aventură


Anterior, omul de afaceri saudit a mai avut o relaţie cu Naomi Campbell. Cei doi au fost văzuţi în ipostaze tandre în iulie 2016, la British Summer Time Festival de la Londra. Rihanna s-a despărţit de Drake (30 de ani) în octombrie anul trecut, după o aventură scurtă.

Hassan Jameel are multe conexiuni în lumea de afaceri din Marea Britanie şi a ajuns şi în cercurile regale din această ţară, având şi o întâlnire cu Prinţul Andrew pentru sprijinirea antreprenorilor saudiţi.

Robyn Rihanna Fenty s-a născut pe 20 februarie 1988, în Barbados.

Stabilită la New York, artista a lansat opt albume de studio, începând cu anul 2005, iar 13 dintre single-uri sale au ajuns pe primul loc în topul Billboard. Discurile cântăreţei au fost vândute în peste 200 de milioane de copii, în întreaga lume. Ea este, între altele, câştigătoare a opt premii Grammy şi a 12 Billboard Music Awards. Rihanna a primit Michael Jackson Video Vanguard Award pentru întreaga carieră la gala MTV Video Music Awards 2016.

În august 2016, Rihanna a concertat pentru prima dată în România, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod