Robert Turcescu, despre iubirea vieţii lui: „Este femeia lângă care vreau să mor“

Robert Turcescu a povestiti cum s-a îndrăgostit de soţia lui, femeia care i-a schimbat viaţa


Fără să se ferească de cuvinte, Turcescu spune că apariţia Oanei Nuţu în viaţa lui, într-un moment greu pentru el, a fost un miracol. "Vorbim despre o minune dumnezeiască. Apariţia soţiei mele în viaţa mea într-un astfel de moment cred că este o minune. Nu există o dimensiune raţională a întregii poveşti. Dacă la orice altceva te gândeşti că ai putea să planifici în viaţă, minunea asta, să te poţi îndrăgosti și să simți că ai găsit într-adevăr femeia pe care o căutai de multă vreme, asta este dincolo de orice fel de plan.

Pur şi simplu, şi cred că sunt oameni care, citind acest interviu, vor înţelege exact despre ce vorbesc, în acel moment am simţit că da, ea este, ea este femeia lângă care vreau să mor. Nu îmi mai trebuie altceva nimic. Gata, e clar! Chiar simt că e o minune, ştiu foarte mulţi oameni chinuiţi în jurul meu pentru că n-au avut parte de un astfel de moment."

Momentul dificil pe care l-a pomenit Turcescu este despărțirea de Oana Sârbu, după o relaţie de zece ani în care, deși au trecut prin multe, iar vedeta a înfiat un copil, nu au reușit să ajungă la altar.
notează Click!. "Acum doi ani ieșisem dintr-o relație lungă și destul de complicată", a mărturisit el. Întrebat anume a lipsit în relaţia cu Oana Sârbu pentru a rămâne împreună, Turcescu a explicat: "Liniştea. Ştii cât de importantă este pentru noi toţi, nu? Despre asta este vorba. Liniştea de a nu trebui să dau explicaţii pentru stările pe care le am pentru că ea știe ce simt. Liniştea de a putea fi sincer indiferent ce s-ar întâmpla. Liniştea de a şti că poţi să construieşti cu femeia de lângă tine.
Liniştea de a spune da sau de a spune nu, fără să te temi că un refuz ar putea declanşa o criză conjugală."


"Eu sunt un tip destul de dificil. Am realmente nevoie de cineva care chiar să mă admită aşa cum sunt pentru că îmi dau seama că prea puțin din felul în care sunt 40 de ani se mai poate schimba în mod radical. Mai pot umbla la tuşe, la nuanţe, însă o schimbare radicală a bărbatului Robert Turcescu e puţin probabilă"
, a explicat Turcescu.

Înainte de a se însura cu Oana Nuțu, în septembrie 2014, jurnalistul a mai fost căsătorit o dată, cu Corina, în vârstă de 44 de ani, care i-a dăruit şi o fată, Ioana (13 ani).
Cei doi au divorţat în 2004, apoi Turcescu a avut relaţia de 10 ani cu Oana Sârbu.

 

Foto: Tango

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod