S-a întors roata: Kate Middleton o copiază pe Meghan Markle

Cele două ducese se studiază reciproc și își copiază trucurile de stil


"Un clutch, deși este clasic, poate părea uneori prea demodat și mai potrivit pentru cineva mai în vârstă decât Kate", a mai spus experta. Ea a adăugat că alegerea genții a fost o schimbare de direcție în stilul ducesei de Cambridge, dar această decizie reflectă gustul ei personal. "Geanta mică se potrivea perfect cu ținuta lui Kate și cu evenimentul la care participa, făcând-o să pară mai casual, dar totuși foarte elegantă", a apreciat Claudia Valentin.

"Nu-i un secret că ducesa, ca și sora ei, Pippa, a considerat Aspinal ca un brand potrivit pentru un anumit număr de ani.

E minunat să vezi figurile tinere ale casei regale prețuind un brand britanic care crează genți cu un stil super", a mai spus specialista citată.

Ducesa de Cambridge, în vârstă de 36 de ani, este rareori văzută fără un clutch, chiar și la aparițiile obișnuite de zi cu zi, notează Daily Mail.
Experții au explicat anterior că ea a adoptat un mod propriu de a ține poșeta plic cu ambele mâini. Grant Harrold, fost majordom al Prințului Charles și al Ducesei de Cornwall crede că soția prințului William preferă această postură pentru că este elegantă: "Ducesa de Cambridge este des văzută adoptând poziția cu ambele mâini ținute în față, chiar și când nu are o poșetă.
Acest gest este adoptat de oamenii încrezători și este popular printre președinții de state și miniștri când stau în public."


Totuși, protocolul regal nu prevede obligativitatea de a avea o geantă plic la evenimentele oficiale, notează Daily Mail. Regina Elisabeta a II-a folosește, cel mai adesea, geanta marca Launer.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod