Să râdem cu Victoria Beckham: S-a pozat cu o pungă în cap!

Vedeta s-a pozat în ipostaze neobișnuite cu o pungă imensă de cumpărături, recreând câteva fotografii din urmă cu 10 ani.

În 2008, fosta membră a trupei Spice Grils a pozat pentru Marc Jacobs, punându-și pe cap o pungă imensă din carton, cu numele brandului. A fost o metodă foarte eficientă de promovare, numele ei și ipostazele bizare atrăgând imediat atenția tuturor.

Zece ani mai târziu, Victoria Beckham a decis să-și marcheze cariera de designer recreând acea ședință foto neobișnuită, de data asta cu o pungă uriașă cu numele său. Imaginile realizate de fotograful german Juergen Teller ne-o arată pe Victoria așa cum nu o vedem des, demonstrând un fin simț al umorului și al autoironiei.

Într-una dintre imaginile pe care vedeta în vârstă de 44 de ani le-a postat pe Instagram, ea e ascunsă în punga uriașă și i se văd doar picioarele depărtate ieșind afară, într-o poziție care altfel ar fi compromițătoare.

În alt cadru, designerul care "nu zâmbește niciodată" umblă cu punga imensă pe cap, acoperindu-i aproape tot corpul.

Imaginile amuzante vor fi imprimate pe o serie de tricouri pe care ea o va lansa în curând, anunță cotidianul britanic Daily Mail.

"Sezonul acesta marchează aniversarea de zece ani a brandului meu! Când Marc Jacobs m-a pozat ieșind dintr-o pungă de cumpărături, cu un deceniu în urmă, a fost doar începutul călătoriei mele în industria modei... Așa că ce mod mai bun de a ilustra povestea celor zece ani putea fi decât să revedem acea creație? Sunt foarte încântată să împărtășesc această campanie cu voi și cu strălucitorul Juergen Teller (...)", a scris Victoria pe Instagram.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod