Să vină poşta! 40 de cutii poştale ieşite din comun

Aşa cum spune titlul celebrului film, poştaşul sună întotdeauna de două ori. Mai ales când ai o cutie poştală fantezistă, cum sunt cele din aceste imagini.
În alte ţări, unde oamenii normali nu se întrec în competiţii individuale stupide de tipul cine are cea mai mare casă, cea mai scumpă maşină şi cel mai nou smartphone, un mod simplu şi ingenios în care să-ţi demonstrezi creativitatea este să-ţi faci o grădină frumoasă, o instalaţie luminoasă de Crăciun nemaipomenită sau... o cutie poştală deosebită. În privinţa asta, cei care locuiesc la casă în Occident au o mulţime de idei distractive, iar rezultatele sunt remarcabile.

Aşa cum se poate vedea din fotografiile publicate de Bored Panda, uneori cutiile poştale pot fi mai mult decât nişte cutii poştale - unele sunt opere de artă, iar altele un exemplu de creativitate şi de sens al umorului. Pentru poştaşi şi curieri sunt un mod de a se amuza şi de a scăpa de stres, iar pentru proprietarii casei sunt un fel de "statement" - o mică declaraţie publică a personalităţii sale, fără nimic care să epateze, dimpotrivă, un obiect artistic care le poate face tuturor ziua mai bună. Să fie clar: oamenii cu asemenea cutii poştale merită numai veşti bune!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod