Scandal în clanul Kardashian: O.J. Simpson neagă că e tatăl lui Khloe Kardashian

O.J. Simpson susţine că n-a avut vreo aventură cu Kris Jenner. Aceasta a recunoscut că l-a înşelat pe fostul ei soţ, Robert Kardashian.

Protagonistul celui mai controversat proces din istorie revine în centrul atenţiei: O.J. Simpson a negat că ar fi adevăratul tată al lui Khloe Kardashian, menţionând că n-are nicio legătură cu aceasta.

Fostul star al fotbalului american căzut în dizgraţie după ce a devenit protagonistul celui mai controversat proces din istorie, a făcut această precizare după ce a fost întrebat dacă a felicitat-o pe Khloe Kardashian pentru că este însărcinată. "Ei bine, am făcut-o pentru Bob (Robert Kardashian, n.r.), Dumnezeu să-i binecuvânteze sufletul, da.

Nu ştiu ce să zic despre mine. Nu am nimic de-a face cu asta", a spus el pentru TMZ.

Subiectul a devenit de mult timp o sursă de speculaţii, controversa fiind întreţinută de faptul că Khloe arată diferit faţă de surorile sale. Mai mult, mama sa, Kris Jenner a recunoscut că l-a înşelat pe fostul ei soţ, Robert Kardashian. Potrivit speculaţiilor vehiculate de presa americană, vacanţele pe care Robert şi Kris Jenner le făceau împreună cu O.J. Simpson şi fosta soţie a acestuia, Nicole Brown, ar fi favorizat o aventură între Kris şi O.J.

Kris a mărturisit în cartea sa de memorii că l-a înselat pe Robert Kardashian.
Deşi nu a dezvăluit cu cine a avut o relaţie extraconjugală, ea a insistat că nu e vorba de O.J. Simpson.

Khloe însăşi a vorbit într-un episod din 2009 al show-ului "Kepping Up With the Kardashians" despre speculaţiile privind paternitatea sa, referindu-se la posibilitatea ca ea să fi fost adoptată. Subiectul a fost tratat pe larg în al şaptelea sezon al show-ului de televiziune, când ea a refuzat să facă un test ADN care să lămurească situaţia, notează Daily Mail.

Ca şi cum nu era de ajuns, a doua şi a treia soţie a lui Robert Kardashian au turnat gaz pe foc, spunând că acesta le-a mărturisit că Khloe nu este fiica lui.
Niciuna dintre ele nu a spus însă cine este tatăl. Acest episod a deranjat-o pe Khloe, care a reacţionat spunând: "Cred că lucrul care a fost cel mai copleşitor a fost ce s-a întâmplat cu una dintre soţiile tatălui meu. A vrut să iasă în faţă, după 10 ani de la moartea tatălui meu, spunând că eu nu sunt fiica lui, că el avea încredere în ea şi blah-blah. Iar eu m-am gândit aşa: <<Uite, poţi să vorbeşti despre mine şi surorile mele cât naiba vrei, dar nu vorbi despre tatăl meu...
El nu- aici!>>."


Robert Kardashian a murit de cancer în 2003.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod