Scandal în clanul Kardashian: O.J. Simpson neagă că e tatăl lui Khloe Kardashian

Relaţia dintre O.J. Simpson şi Kris Jenner ar fi mai mers mai departe decât simpla prietenie. Potrivit speculaţiilor, fostul sportiv ar fi tatăl lui Khloe Kardashian


Pe de altă parte, Jeffrey Felix, un gardian de la penitenciarul în care a fost închis O.J. Simpson după condamnarea primită pentru jaf armat, susţine că Khloe a ţinut legătura cu acesta pe timpul detenţiei sale. Khloe l-ar fi presat pe O.J. să facă un test ADN. Cei doi nu au confirmat public existenţa testului, relatează Daily Mail.

Felix a mai spus că O.J.

i-ar fi mărturisit că nu s-a culcat cu Kris Jenner. "Niciodată nu i-aş fi făcut asta prietenului meu Bob", i-ar fi zis Simpson.

După eliberarea lui O.J., zvonurile au reapărut, iar pe reţelele de socializare au fost postate câteva comentarii răutăcioase, de genul "tatăl lui Khloe vine acasă".

O.J. Simpson a fost condamnat în 2008 la 33 de ani de închisoare pentru un jaf armat în Las Vegas. După nouă ani petrecuţi în spatele gratiilor, într-un penitenciar din Nevada, el a fost eliberat condiţionat în octombrie 2017.


Pe 13 septembrie 2007, Simspon a pătruns împreună cu alte cinci indivizi într-un hotel-cazinou din Las Vegas pentru a "recupera" suveniruri sportive, sub ameninţarea armelor, de la persoanele care se ocupau cu revânzarea acestora.

Condamnat iniţial la 33 de ani de închisoare, pentru răpire şi jaf armat, O.J. Simpson a beneficiat de o reducere a pedepsei, pentru bună purtare, decisă în luna iulie de către comisia pentru eliberări condiţionate a statului Nevada. Fostul sportiv a rămas însă în atenţia justiţiei, fiind suspectat ulterior de diverse infracţiuni minore.

În vârstă de 70 ani, fostul campion de fotbal american a devenit cunoscut în întreaga lume după ce a fost acuzat că şi-a ucis fosta soţie şi pe un prieten al acesteia, în 1994 la Los Angeles.
Simpson a fost achitat la capătul unui proces intens mediatizat în care Robert Kardashian i-a stat alături, făcând parte din echipa sa de avocaţi, în timp ce Kris Jenner a crezut tot timpul că O.J. a ucis-o pe Nicole.

Khloe Kardashian, vedetă de reality show, a divorţat de baschetbalistul Lamar Odom. În prezent, ea are o relaţie cu Tristan Thompson, jucător de basketball la echipa Clevaland Cavaliers.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod