Scandalul divelor din „Totul despre sex“: Ce le-a stârnit pe Carrie şi Samantha

Kim şi Jessica nu s-au înţeles niciodată. Rivalilitatea lor epică a ieşit la iveală săptămâna trecută, când Kimm a răbufnit


Kim avea un singur aliat: Darren Starr, cel care a creat şi a produs serialul. Numai că după al doilea sezon, acesta a fost înlocuit de Michael Patrick King, prieten apropiat al lui SJP. Iar Parker a ajuns să câştige de trei ori mai mult decât colegele ei, adică un milion de dolari per episod în comparaţie cu 350.000 de dolari, cât luau celelalte trei.

"Sarah era din ce în ce mai faimoasă, iar salariul ei a crescut mai mult decât se prevedea în contract, ceea ce era normal pentru un serial de succes. Celelalte actriţe îşi doreau şi ele să avanseze", a explicat fostul CEO al postului HBO, Chris Albrecht.

Dar nu era vorba numai de bani. "Din momentul în care SJP a obţinut creditul producătorului ei executiv, a preluat conducerea serialului şi asta a iritat-o pe Kim", a explicat o sursă citată de Daily Mail. "Kim a simţit că SJP apărea mai mult decât ea pe ecran, ceea ce era corect pentru personajul jucat de Jessica era cel care conducea, dar asta a produs tensiune (...) Apoi SJP nu se dezbrăca deloc, în timp ce Kim era goală tot timpul", a mai spus sursa.

Ciocnirea dintre cele două ego-uri a făcut atmosfera irespirabilă pe platourile de filmare.

"SJP şi celelalte fete îşi vorbeau, iar Kim era mereu lăsată pe dinafară", a continuat sursa.

Sarah, Kristin şi Cynthia au izolat-o pe Kim. Uneori, aceasta se simţea atât de rău, încât plângea singură în cabina ei, a povestit un membru al echipei de filmare.

În 2004, când filmările la serial s-au încheiat, Sarah Jessica Parker a izbucnit în plâns. În schimb, Kim a spus sec: "Dacă mi-o fi dor de ele, mă uit la un DVD, ca toată lumea". Ajunsese în punctul în care nu mai avea nimic de pierdut.

Deşi se părea că nu va mai fi nicio punte de legătură între Sarah şi Kim, ocazia a venit în 2008, prin lansarea filmului cu acelaşi nume, un succes de box office, cu încasări de 400 de milioane de dolari la nivel mondial, scrie Daily Mail. Dar până la filmări a fost o întreagă aventură cu negocierea salariilor - mai precis, Kim nu dorea să joace. Îl luase pe "Nu" în braţe şi nici chip să se răzgândească. Producătorii erau disperaţi. Mai târziu, ea a susţinut că trecea atunci prin al treilea divorţ şi trebuia să aibă grijă de tatăl său care era bolnav şi că era prea obosită ca să se întoarcă.


Oricare ar fi adevărul, rezultatul negocierilor a fost următorul: Sarah Jessica Parker a primit 10 milioane de dolari, Kim Cattral a luat 5 milioane, iar Cynthia Nixon şi Kristin Davis au încasat în jur de două milioane de dolari fiecare.

Cu conturile pline după ce au savurat un nou succes, cele două "tigroaice" păreau mulţumite cu împărţirea teritoriului. În decembrie 2009, Cattrall a însoţit-o pe Sarah pe covorul roşu la premiera filmului ei "Did You Hear About The Morgans?". Iar Sarah declara pentru Elle că o adoră pe Kim: "Nu mai pot să fac un film fără ea."

Dar pacea n-a durat mult: filmările pentru "Sex And The City 2" au rupt liniştea firavă. Contractul fiecărui actor conţinea o clauză de confidenţialitate care prevedea că oricine divulgă vreo informaţie despre film era obligat să plătească daune de 2,5 milioane de dolari. Când Kim a fost fotografiată ţinând în mână scenariul cu o parte din dialog vizibilă, şefii au avertizat-o că e foarte apropie de linia roşie. Acest lucru a iritat-o pe Kim, care s-a simţit vânată.
Colegele s-au întors dn nou împotriva ei - în timpul filmărilor din Maroc, Cattrall a stat la hotelul Royal Mansour, celelalte s-au cazat la La Mamounia.

Filmul n-a mai fost la fel de bine primit de critici, iar scenariul a fost vizibil nepotrivit pentru stilul lui Sarah. Şefa echipei nu mai avea putere de tracţiune şi asta se vedea. În 2010, Cattrall declara: "Cred că Sarah este un lider înnăscută şi conduce echipa într-un mod decis, dar şi blând."

Era însă clar că ea s-a săturat să apere liderul înnăscut indiferent de rezultate, iar asta s-a văzut la negocierile pentru al treilea film din serie. Scenariul a fost scris în 2013, iar discuţiile au început în 2016. Dar anul trecut s-a scris că, de fapt, Kim "a ucis" filmul cu pretenţiile ei exagerate. În septembrie, Cattrall a respins ideea că va apărea în "Sex and the City 3", spunând că relaţia cu alte actriţe din distribuţie este
"toxică".

Sarah Jessica Parker a confirmat pentru Extra că s-a terminat: "Gata. Nu-l mai facem. Aveam acest scenariu frumos, amuzant, înduioşător şi îmbucurător.
Sunt dezamăgită."


"Ceea ce aveam în comun era serialul. Iar serialul s-a terminat; s-a terminat fără regrete. Aş fi vrut doar ca Sarah să fi fost mai drăguţă"
, a spus Cattrall într-un interviu pentru postul britanic ITV. Ulterior, ea a respins acuzaţiile potrivit cărora cerinţele sale au făcut ca filmul să fie imposibil de realizat, scriind pe Twitter că pur şi simplu a refuzat să ia parte la acest proiect.

Aceştia au fost termenii în care cele două rivale şi-au încheiat colaborarea şi la care Kim a revenit în mesajul vitriolant pe care i l-a aruncat rivalei sale. La Hollywood sunt puţini cei care ar paria acum pe o împăcare între cele două femei care au creat aproape tot farmecul emblematicului "Sex and the City".


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod