Scandalul divelor din „Totul despre sex“: Mai poate fi pace între Carrie şi Samantha?

Sarah Jessica Parker vrea să îngroape securea războiului cu fosta colegă Kim Cattrall, după ce aceasta a catalogat-o drept „ipocrită crudă“.

Scandalul dintre fostele colege din distribuţia celebrului serial „Sex And The City“ continuă să atragă atenţia presei şi a fanilor. Schimbul dur de replici pe care Kim Cattrall (61 de ani) şi Sarah Jessica Parker (53 de ani) l-au purtat la scenă deschisă a dat la iveală tensiunea dintre cele două rivale şi nivelul neaşteptat de animozitate la care acestea au ajuns.

În încercarea de a calma spiritele şi de a-şi redefini "teritoriul", Jessica Parker a făcut un prim pas pentru a lămuri situaţia. Ar putea fi acesta începutul unui "armistiţiu"? Greu de spus, dar cert e că Sarah, socotită vedeta numărul 1 a celebrului serial, interpreta personajului central, se repoziţionează în acest scandal şi îi transmite un mesaj de împăcare rivalei sale.

În primul rând, Sarah Jessica Parker a negat că i-ar fi adresat cuvinte nepotrivite, ostile, fostei colege care a acuzat-o că este "ipocrită" şi "crudă".

Actriţa a negat că ele ar fi avut vreodată o luptă şi a spus că decizia lui Kim de a nu mai juca în a treia parte a lungmetrajului "Totul despre sex" trebuie respectată. "Aş vrea doar să le reamintesc tuturor că nu i-am adresat niciodată un cuvânt nepotrivit, neprietenesc, şi mi-ar plăcea să reaşez lucrurile. Am preţuit întotdeauna munca lui Kim şi i-am apreciat mereu contribuţia. Dacă ea nu vrea să facă al treilea film, nu mai e mare lucru de făcut pentru a-i schimba părerea şi trebuie să i-o respectăm.
Ăsta-i singurul lucru pe care l-am spus despre ea, ştiţi?"
, a declarat Parker pentru publicaţia Vulture.

În timp ce colegele ei, Kristin Davis şi Cynthia Nixon, sunt dezamăgite de refuzul lui Kim, SJP s-a obişnuit cu ideea: "Toate trei ne-am exprimat dezamăgirea că nu mai facem acel film, nu doar noi, dar şi echipa, dar oamenii care îşi doreau să-l vadă. Dar încă mai trăim într-o ţară liberă, în care oamenii fac alegeri, iar uneori răspunsul este <<nu>>, iar pentru mine singurul mod de a răspunde este să respect asta.
Dar nu, n-a fost nicio păruială, niciodată n-a fost vreo păruială"
, a pus vedeta lucrurile la punct.

"Nu m-am luptat niciodată cu cineva în public şi nici n-o voi face (...) Oamenii trebuie să-şi amintească faptul că n-au fost doar două femei pe platou care s-au luptat între ele, pentru că asta nu s-a întâmplat niciodată. Suntem enorm de mândre de ceea ce am făcut... Am petrecut 10-12 ore din vieţile noastre făcând ceva ce mi-a plăcut şi m-am simţit privilegiată să iau parte la aşa ceva şi nu vreau ca asta să umbrească sau să ne schimbe experienţa (...)", a mai spus Jessica Parker.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod