Se iubesc, nu se iubesc, ba se iubesc: Katy Perry şi Orlando Bloom sunt din nou împreună

Cele două vedete s-au despărţit în urmă cu un an, dar iubirea lor s-a reaprins. De data asta, Katy vrea să facă totul pentru ca relaţia să meargă.

Katy Perry şi Orlando Bloom au fost un cuplu interesant, dar legătura lor nu s-a dovedit suficient de solidă. S-au despărţit în martie anul trecut, fiecare şi-a văzut de drumul lui şi se părea că totul a fost doar o tentativă, nimic serios.

Povestea nu s-a terminat aici. O sursă citată de The Sun a declarat că starurile sunt din nou împreună. Cei doi au fost văzuţi luna trecută într-un resort de lux din Maldive. "Sunt iar împreună. Katy vrea ca de data asta lucrurile să meargă cum trebuie. A încercat să stea fără el, dar n-a rezistat.

Ţine prea mult la el. De data asta, vor să păstreze secretul, dar sunt împreună", a spus sursa.

După despărţirea din 2016, actorul în vârstă de 41 de ani şi prinţesa pop de 33 de ani au păstrat o legătură de amiciţie - îşi apreciau reciproc fotografiile de pe Instagram şi s-au întâlnit la câteva evenimente. Anul trecut, cântăreaţa a venit cu Orlando la concertul lui Ed Sheeran, iar în vară s-au relaxat la plajă, în California, relatează Daily Mail.

Nu doar că şi-au dat like-uri într-una la postările de pe reţeaua de socializare, dar şi-au făcut şi comentarii în care flirtau în văzul tuturor, semn că despărţirea lor nu a fost una definitivă.
Când Orlando a postat o imagine în care apărea într-un monopost de Formula 1, Katy a scris: "Dovada A: Uite de ce mi-a teamă de cum conduci". La câteva imagini recente ale actorului, Perry a comentat că acesta arată "hot".

Un indiciu că relaţia lor s-a reînfiripat a fost faptul că amândoi au postat pe Instagram, în acelaşi timp, în ianuarie, fotografii din resortul Amilla Fushi din Maldive, scrie Daily Mail.

Relaţia dintre Katy Perry şi Orlando Bloo a început în preajma galei Globurilor de Aur din 2016.
În martie anul trecut, la 48 de ore după ce aceştia fuseseră fotografiaţi împreună la petrecerea organizată de revista Vanity Fair după ceremonia de acordare a premiilor Oscar, ei au anunţat că s-au despărţit. "Înainte ca zvonurile sau falsificările să scape de sub control, putem confirma că Orlando şi Katy au decis să îşi ofere unul altuia spaţiu (...) în acest moment", au scris reprezentanţii celor două vedete. Presa a scris că aceştia ar fi pus capăt relaţiei deoarece Bloom nu era pregătit pentru o căsătorie şi pentru mai mulţi copii.

Cuplul a ţinut prima pagină a ziarelor în septembrie 2016, când actorul din "Lord of the Rings" a fost fotografiat gol, pe o barcă, în compania prietenei sale, în timpul unei vacanţe petrecute în Italia.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod