Se iubesc, nu se iubesc, ba se iubesc: Katy Perry şi Orlando Bloom sunt din nou împreună

Orlando Bloom şi Katy Perry, din nou împreună. De data asta, cântăreaţa e decisă ca relaţia lor să dureze


Dezvăluirea din The Sun survine după ce cântăreaţa a dezvăluit că se gândeşte să aibă un copil în curând. "Mă pregătesc să fac un anunţ de suflet foarte curând şi sunt emoţionată. Vreau să mă maturizez. Mă pregătesc să am o familie în viitorul apropiat (...)", a mărturisit ea pentru revista Glamour.

Bloom a fost însurat cu fotomodelul Miranda Kerr - cu care are un fiu în vârstă de şase ani, iar Perry a fost căsătorită cu actorul şi cântăreţul Russell Brand.

Katy Perry, care a mai avut o relaţie cu John Mayer, a mai spus că schimbarea pe care şi-o doreşte în viaţa sa a implicat şi o transformare interioară: "În ultimul an mi-am ucis ego-ul, era necesar pentru cariera mea."

În ianuarie, cântăreaţa americană a declarat că este o victimă a social media, din cauza presiunii societăţii de a-şi împărtăşi online fiecare acţiune.

Ea este de părere că Instagram şi Twitter sunt dovada "declinului civilizaţiei" şi şi-a încurajat fanii să nu ia în seamă platformele online şi să-şi trăiască vieţile. "Este greu, pentru că prefer să nu îmi pese de asta şi să îmi trăiesc viaţa", a declarat ea pentru Refinery29. "Ne cumpărăm haine şi produse ori pozăm într-un fel sau merge la un eveniment pentru a face o fotografie - nu este bine pentru noi, ca societate. Cred că este vorba despre declinul civilizaţiei, dacă ducem asta la extremă", a adăugat artista.

Katy Perry are peste 68 de milioane de fani pe Instagram şi 108 milioane, pe Twitter, însă susţine că preferă să nu-şi afişeze întreaga viaţă online şi că încearcă să găsească un echilibru în ceea ce publică online, pentru că este sensibilă la presiunea celorlalţi.


Actualmente, Katy Perry se află în turneul "Witness World Tour", care a început pe 19 septembrie şi se va încheia pe 21 august în Auckland, Noua Zeelandă.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod