Secretul anti-îmbătrânire care o ajută pe Regina Angliei să nu-şi arate vârsta

La cei 92 de ani pe care îi va împlini săptămâna viitoare, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii arată mult mai tânără. Un expert dezvăluie care e secretul suveranei.

Regina Elisabeta a II-a va împlini 92 de ani pe 21 aprilie. O vârstă frumoasă, pe care suverana Marii Britanii nu o arată deloc, în ciuda programului încărcat şi a rigorilor regale pe care ea le urmează de atâtea decenii. Mai mult, regina arată mai tânără cu 20 de ani, are o vivacitate remarcabilă şi se menţine activă. Expertul în tehnici anti-îmbătrânire Stuart Miles, cel care a dezvoltat o dietă, o cremă de îngrijire a pielii şi un program de exerciţii anti-ageing, a explicat pentru revista Hello care este secretul care o ajută să se menţină într-o formă excelentă.

"Regina are o piele incredibilă, iar asta se datorează în principal evitării pe termen lung a efectului razelor soarelui asupra tenului.

Când călătoreşte în alte ţări, poartă întotdeauna o pălărie sau o umbrelă care îi protejează pielea de efectele soarelui", a spus Miles. "Nu îşi face vacanţele anuale în zone însorite, preferând în schimb să-şi petreacă verile în Scoţia. Asta a ajutat-o să-şi păstreze pielea tânără cât mai mult posibil de-a lungul anilor", a mai spus el.

El a adăugat că regina are un stil de viaţă în care totul este moderat, nu bea şi nu mănâncă în exces, iar echilibrul o ajută să arate mai tânără.
În plus, aspectul ei fizic pozitiv este completat de stilul în care se îmbracă şi se aranjează.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod