Secretul căsniciei fericite: Regula bizară pe care o folosesc Nicole Kidman şi Keith Urban

Actriţa australiană şi soţul ei au aniversat 12 ani de căsnicie. Ei folosesc o regulă simplă şi neobişnuită pentru a avea un mariaj fericit.

Una dintre cele mai frumoase perechi de la Hollywood, Nicole Kidman şi Keith Urban sunt căsătoriţi din 2006 şi, în ciuda zvonurilor vehiculate în presa mondenă, formează un cuplu solid. Actriţa australiană a dezvăluit o regulă simplă şi neobişnuită pe care amândoi o respectă pentru a avea un mariaj reuşit iar aceasta, spune ea, funcţionează perfect: "Nu ne trimitem niciodată mesaje", a declarat Kidman pentru revista Parade. "Vorbim tot timpul şi ne vedem pe FaceTime, dar nu ne scriem, pentru că simţim că mesajele text sunt nereprezentative uneori", a explicat ea.

Sună ciudat, ce-i drept - în 2018, când suntem înconjuraţi de tehnologie la fiecare pas iar comunicarea e mai facilă ca oricând, e de neconceput să nu trimiţi persoanei iubite un SMS sau câteva cuvinte pe chat, dar metoda actriţei australiene are logică.

Ea spune că dialogul faţă în faţă nu poate fi înlocuit de cuvintele scrise. "Uneori recitesc mesaje şi mă întreb: <<Ce înseamnă asta?>> şi întreb pe cineva: <<Poţi să-mi explici asta?>>... Nu vreau să existe aşa ceva între cel pe care-l iubesc şi mine", a explicat vedeta.

Câştigătoarea premiului Oscar a mai spus că ea şi soţul preferă să vorbească la telefon când nu sunt împreună. "Preferăm să fim voce la voce sau piele pe piele", a spus ea pentru publicaţia menţionată.

După divorţul de Tom Cruise, în 2001, actriţa australiană a avut relaţii cu Lenny Kravitz şi Robbie Williams, înainte de a-l întâlni pe Keith Urban în 2005 la o gală din Los Angeles, notează Daily Mail.
Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 12 ani, în Manly, o suburbie din Sydney. Ei au două fetiţe adoptate - Sunday Rose, născută în 2008, şi Faith Margaret, născută în 2010.

"Am trecut prin multe în aceşti zece ani. Dar împreună suntem mai puternici ca niciodată. Şi nu spun asta ca să mă laud, ci cu uimire. Uimire absolută", spunea Nicole la împlinirea unui deceniu de la căsătorie. "Când eşti mai în vârstă, după ce treci prin anumite experienţe şi greşeli, tot eşti entuziasmat, chiar şi la a doua căsnicie, dar îţi doreşti ca ea să dureze", a adăugat ea.

Anul trecut, Nicole Kidman a declarat în show-ul realizat de Ellen Degeneres că lui Keith i-au trebuit patru luni ca să o invite la o întâlnire: "Îmi amintesc că-mi căzuse cu tronc, dar el nu era interesat de mine...
E adevărat că nu m-a sunat patru luni"
. "Nu se poate, nu-i adevărat. Cum e posibil? Și ți-a explicat de ce n-a făcut-o?", a replicat gazda emisiunii. Nicole i-a explicat că soțul său s-a gândit că ea n-o să-l bage în seamă și că nu are nicio șansă să iasă cu ea. "Acum suntem amândoi aici și totul e bine. Nu trebuie să mai răscolim toată treaba asta, da? Așa că o să-mi țin gura închisă", a glumit ea.

La o săptămână după această mărturisire a soţiei, cântăreţul de muzică country a confirmat povestea într-un scurt interviu acordat pe covorul roșu, la gala premiilor Grammy, spunând că i-au trebuit patru luni ca să capete încredere și să-i ceară numărul de telefon. "E o poveste lungă.
Ai ieșit vreodată cu cineva despre care crezi că-i peste nivelul tău?"
, a întrebat el retoric. "Adică, imaginează-ți că nu te-ai întâlnit niciodată cu cineva de genul acesta, exact asta mi s-a întâmplat mie. Ăsta-i adevărul, ăsta-i adevărul - de asta nu am sunat-o", a mai spus el pentru CBS, potrivit revistei People.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod