Secretul lui Kate Middleton: De ce are degetele la fel de lungi?

Imaginile din presa britanică atestă că arătătorul, degetul mijlociu şi inelarul Ducesei de Cambdridge au aceeaşi lungime. Experţii au o explicaţie

A fost fotografiată şi filmată de mii de ori, dar nimeni nu a observat un detaliu inedit pe care Kate Middleton îl afişa peste tot. Abia săptămâna trecută, când a vizitat o şcoală primară din Oxford, presa britanică a observat că Ducesa de Cambdridge prezintă o particularitate rară: degetele ei arătător, mijlociu şi inelar au aceeaşi lungime. Detaliul este analizat în aceste zile de presa britanică.

Totul a început când mama ducesei era însărcinată, scrie Daily Mail. Potrivit profesorului John Manning, de la Universitatea din Swansea, faptul că arătătorul şi inelarul ducesei au aceeaşi lungime este rezultatul unui nivel ridicat de estrogen în pântecul mamei.

Aceste degete se dezvoltă spre sfârşitul primului trimestru la sarcinii, iar lungimea lor depinde de nivelul hormonilor sexuali, explică Manning. Studiile acestuia arată că atunci când fătul este expus unor niveluri mai mari de estrogen, arătătorul şi inelarul vor avea aproape aceeaşi lungime.

Totodată, hormonul are un efect puternic asupra personalităţii copilului, conferindu-i trăsături cu tentă feminină, precum creativitatea şi sensibilitatea. Dacă fătul este expus la mai mult testosteron în primele luni de naştere, copilul va avea un arătător mai scurt decât inelarul şi e susceptibil să capete trăsături masculine, precum agresivitatea şi competitivitatea, scrie ziarul citat.

Probabil cel mai neobişnuit aspect al mâinilor ducesei este faptul că degetul mijlociu are aceeaşi lungime cu arătătorul, întrucât la cele mai multe persoane e mai mare.
Degetul mijlociu nu este afectat de estrogen şi de testosteron, fiindcă are mai puţini receptori, dar pentru cititorii în palmă acest lucru are câteva semnificaţii. "Degetul ei mijlociu este cu doi centimetri mai lung decât celelalte. Asta ne arată că are o enormă simpatie pentru ceilalţi. E puternic aplecată spre ceilalţi fără ca ei să-şi dea seama", a spus Johnny Fincham, expert în citirea palmei şi autor al volumului "Palmistry: From Apprentice To Pro In 24 Hours/Citirea în palmă: De la începător la profesionist în 24 de ore".

Sora lui Kate, Pippa Middleton, are un deget mijlociu puţin mai lung decât celelalte.
Oamenii cu un deget mijlociu scurt au adesea probleme în a-şi găsi locul în lume şi şanse mai mari să ducă o viaţă dezordonată, spre deosebire de cei cu un mijlociu lung, spune Johnny. "Pe măsură ce va înainta în vârstă, Kate va dori să scape de restricţiile familiei regale. Mulţi oameni ca ea ajung să trăiască într-o zonă diferită de cea în care s-au născut", este profeţia lui Fincham.

Un alt studiu fascinant arată că persoanele cu degete de aceeaşi lungime sunt mai încăpăţânate şi mai certăreţe cu sexul opus, dar asta e valabil doar pentru bărbaţi, susţin cercetătorii de la Universitatea McGill din Canada.
Savanţii au analizat comportamentul bărbaţilor în raport cu femeile şi au descoperit că cei cu degetul inelar mai mare sunt mai atenţi, zâmbesc şi râd mai mult, ajung la o înţelegere şi fac complimente altor persoane, spre deosebire de cei cu degetele la fel de lungi, mai înclinaţi spre dispute, arată Debbie Moskowitz, profesoară de psihologie.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod