Selena Gomez, la cuţite cu mama sa: Şi-au dat unfollow pe Instagram din cauza lui Justin Bieber!

Mandy Teefey s-a supărat că Selena a reluat legătura cu Justin şi a ajuns la spital după o ceartă cu fiica sa. Acum ele nu mai sunt prietene pe Instagram.

Justin Bieber nu este bine văzut de rudele Selenei, asta se ştie de multă vreme, dar nimeni nu s-a aşteptat ca starul canadian să provoace o discordie atât de mare în familia cântăreţei.

Decizia de a relua legătura cu fostul iubit a provocat reacţia promptă a mamei artistei, care i-a spus clar că nu ar trebui să mai fie împreună cu Justin. De aici şi până la o ceartă aprinsă n-a mai fost decât un pas. Discuţia lor foarte dură s-a încheiat prost. Potrivit TMZ, Mandy Teefey a ajuns la spital, săptămâna trecută, după cearta cu Selena, iar cele două nu şi-au mai vorbit de atunci.



Mai mult decât atât, fanii Selenei au observat ceva neaşteptat pe contul de Instagram al mamei vedetei, kicked2thecurbproductions: vedeta în vârstă de 25 de ani şi mama ei şi-au dat reciproc unfollow pe reţeaua de socializare, scrie Daily Mail.

Totuşi, o sursă citată de People a declarat că mama Selenei s-a dus singură la spital, iar motivul nu are legătură cu Justin Bieber. "A fost o perioadă stresantă pentru Mandy iar ea a decis să se ducă la spital ca să se asigure că totul este în regulă...
N-are nicio legătură cu Justin"
, a spus persoana respectivă.

O altă sursă, de astă dată din anturajul lui Bieber, a spus că el e conştient că familia Selenei nu este încântată de el, dar are de gând să le dovedească tuturor că greşesc în privinţa sa. "Este trist că mama ei nu se simte bine", a spus sursa citată de People.

Potrivit presei, Selena Gomez şi Justin Bieber au reluat legătura după o despărţire de şapte ani. Cei s-au întâlnit sâmbătă seară la fabrica de ciocolată din Bellevue, Washington, şi s-au ţinut tot timpul de mână în timp ce îşi zâmbeau, a povestit o sursă citată de tabloidul online american TMZ.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod