Selena Gomez şi Justin Bieber s-au despărţit din nou: Familia ei nu-l înghite

La scurt timp după ce relaţia lor s-a reînnodat, cele două staruri s-au despărţit. Motivul: familia Selenei nu-l acceptă pe Justin.

Cu toate încercările lor de a fi din nou împreună, Selena Gomez (25 de ani) şi Justin Bieber (24 de ani) par sortiţi să-şi găsească fiecare dragostea în altă parte. Cei doi au fost mereu atraşi unul de celălalt, dar relaţia lor a fost presărată cu multe suişuri şi coborâşuri. Anul trecut, ei au reluat legătura, dar acum s-au despărţit din nou.

Mai multe surse au declarat că Selena şi Justin au decis să pună capăt relaţiei lor după ce mama cântăreţei nu a tolerat deloc faptul că ei erau din nou împreună.

"Selena şi Justin au decis să ia o pauză în primul rând fiindcă mama ei nu-l acceptă pe el. Familia lui Justin o iubeşte pe Selena, dar familia Selenei e pe punctul de a avea un conflict, pentru că ei n-au încredere în Justin", a declarat pentru Us Weekly o persoană din anturajul vedetelor. "Selena a încercat să-i convingă pe ai ei că Justin s-a schimbat... dar familia e de neclintit acum", a adăugat sursa.

Selena este foarte apropiată de mama ei, Mandy Teefey, care a crescut-o de una singură şi a susţinut-o mereu în carieră şi în lupta cu lupusul şi transplantul de rinichi.
Cele două s-au certat de mai multe ori din cauza lui Justin, iar Mandy i-a spus Selenei că starul o va face să sufere din nou. De altfel, mama artistei a declarat că de mai mulţi ani nu vorbeşte cu Justin, nici măcar prin SMS, relatează Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod