Serena Williams, naştere cu complicaţii: „Aproape că am murit“

Jucătoarea de tenis a mărturisit că naşterea fiicei sale a fost una cu complicaţii. Ea s-a declarat norocoasă că a avut o echipă de medici foarte buni.

Renumită pentru forţa ei devastatoare pe care o foloseşte din plin pe terenul de tenis, Serena Williams a demonstrat încă o dată cât de puternică este. Şi a făcut-o în cel mai greu şi mai important moment din viaţa sa, în septembrie anul trecut, când a adus-o pe lume pe fiica ei, Olympia.

Serena a mai vorbit în trecut despre unele complicaţii care au survenit după naştere, dar, într-un articol pentru CNN, ea a oferit mai multe detalii despre ceea ce a trăit atunci, subliniind importanţa accesului la serviciile de sănătate pentru toate femeile şi copiii.

"Aproape că am murit după ce am născut-o pe Olympia", a dezvăluit vedeta în vârstă de 36 de ani în deschiderea materialului.

Williams a povestit că a stat la pat încă şase săptămâni după ce a născut prin cezariană, din cauza mai multor complicaţii, printre care şi o embolie pulmonară care a determinat mai multe operaţii. "Sunt atât de recunoscătoare că am avut acces la o echipă incredibilă de medici şi asistente dintr-un spital cu echipamente de ultimă generaţie", a scris ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod