Serena Williams nu aniversează ziua fetiței sale: „Suntem Martorii lui Iehova, noi nu facem așa ceva“

Jucătoarea americană de tenis nu aniversează ziua de naștere a fiicei sale din cauza credinței.

Serena Williams a intrat în rândurile Martorilor lui Iehova la începutul anilor '80, când mama sa a adoptat această credință. Duminică, vedeta a spus, în timpul unei conferințe de presă, că nu va exista nicio aniversare a fetiței sale, Olympia, care va împlini un an în luna septembrie. "Olympia nu-și va aniversa zilele de naștere. Suntem Martorii lui Iehova, noi nu facem asta", a dezvăluit Serena.

Membrii acestei organizații religioase nu sărbătoresc Crăciunul, Paștele, zilele de naștere sau alte sărbători și obiceiuri, pe care le consideră că au origini păgâne, notează Daily Mail.

Convinși că doctrina lor reprezintă "adevărul" și că societatea seculară este coruptă moral și sub influența lui Satan, ei cred că distrugerea lumii este iminentă și că actualul sistem de lucruri va fi înlocuit de Regatul lui Dumnezeu, singura soluție la problemele cu care se confruntă omenirea. Martorii lui Iehova folosesc propria traducere a Bibliei, numită Sfintele Scripturi – Traducerea lumii noi.
 
Într-un interviu publicat de Vogue în 2017, celebra tenismenă a mărturisit că până de curând nu a fost o practicantă activă a acestei credințe.
"Pentru mine este important să fiu Martor al lui Iehova, dar nu am practicat niciodată această religie și mi-am dorit să fac asta", a spus ea.

De-a lungul carierei, Serena i-a mulțumit în repetate rânduri Dumnezeului ei pentru succesul de care a avut parte. "Sunt martor al lui Iehova. Consider că dacă nu crezi în Dumnezeu, e greu să trăiești, pentru că asta e fundamentul vieții, ea vine de la Dumnezeu", a declarat ea pentru ASAP Sports, în 2002. "Dacă ești martor al lui Iehova, crezi, evident, în Dumnezeu și în Biblie.
Și fără el, n-aș fi acum aici. Îi mulțumesc pentru tot"
, a adăugat sportiva.

Serena Williams și soțul ei, Alexis Ohanian, s-au căsătorit în noiembrie 2017, într-o ceremonie extravagantă, organizată la New Orleans. Spre deosebire de ea, acesta nu este însă devotat credinței. "Alexis nu a crescut mergând la biserică, dar este foarte receptiv și chiar ia inițiativa. El mă pune pe mine pe primul plan", a explicat vedeta pentru Vogue.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod