Shannen Doherty, într-o imagine emoţionantă: Vedeta a făcut o operaţie de reconstrucţie a unui sân

Actriţa în vârstă de 46 de ani a postat mai multe imagini emoţionante de-a lungul bătăliei sale cu cancerul


Doherty a fost diagnosticată cu cancer de sân în 2015. Analizele au indicat că tumorile s-au răspândit în sistemul limfatic, iar în mai 2016 a suferit o operație de mastectomie la un sân. Pe lângă tratamentul clasic, vedeta a apelat și la abordări neconvenţionale.

Pe parcursul întregii sale bătălii cu cancerul, Shannen Doherty a continuat să-și țină fanii la curent cu situaţia sa, cu senzațiile și noutățile pe care le avea, fără niciun secret, pentru a-i ajuta pe oameni să înțeleagă mai bine prin ce trec bolnavii de cancer.

Vedeta a postat pe Instagram fotografii de la şedinţele de tratament, dar şi momente emoţionante, precum cel când şi-a ras părul pentru radioterapie.

După ce analizele au confirmat intrarea în remisie a bolii, actriţa şi-a reluat activitatea. Ea a început filmările pentru continuarea serialului "Heathers", din 1988. "Nu cu mult timp în urmă, mă întrebam dacă voi mai putea să mă întorc şi să fac ceea ce-mi place. Să mă transpun într-un personaj. Să creez.
Să fiu pe platou, în mijlocul agitaţiei şi să simt acea satisfacţie profundă a reuşitei. În ultima săptămână am lucrat şapte zile. Fără weekend liber şi mi-a plăcut fiecare clipă"
, a scris vedeta.

"Da, am muncit din greu pentru a ajunge aici, dar sunt binecuvântată. Sunt norocoasă şi nu trece o zi fără să-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru binecuvântarea de a fi în viaţă. Aşa că merg la muncă cu cele mai bune sentimente. Sentimente de recunoştinţă, de iubire şi de adâncă apreciere.
Există frumuseţe în orice",
a adăugat ea.

Shannen Doherty a devenit celebră graţie rolurilor Brenda Walsh din serialul "Beverly Hills, 90210" şi Prue Halliwell din serialul "Farmece/ Charmed".

Actriţa s-a căsătorit cu fotograful Kurt Iswarienko în 2011. Acesta este cel de-al treilea mariaj al vedetei americane, care a mai fost căsătorită de două ori, cu Rick Salomon şi Ashley Hamilton, ambele mariaje durând însă mai puţin de un an.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod